Πολυδερόπουλος: Για πρώτη φορά μοιράστηκε φωτό της καλλονής συντρόφου του στο Instagram
Showbiz

Πολυδερόπουλος: Για πρώτη φορά μοιράστηκε φωτό της καλλονής συντρόφου του στο Instagram

Ερωτευμένος με μια κούκλα γυναίκα είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος!

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν απολαμβάνουμε τον ηθοποιό στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» και φαίνεται πως αυτή η περίοδος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο δεν είναι μόνο δημιουργική λόγω της επιτυχίας που σημειώνει ο ιδιαίτερος ρόλος του στη σειρά αλλά συνεχίζει να είναι και πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό της συντρόφου του.

Η μελαχρινή καλλονή στο πλευρό της οποίας ο ηθοποιός βιώνει τον απόλυτο έρωτα έχει καταγωγή από την Κύπρο, είναι λογοθεραπεύτρια και ονομάζεται Βαλασία Συμιακού.

Ο ηθοποιός ανήμερα των Χριστουγέννων ανέβασε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και όπως θα δει και στη gallery η Βαλασία είναι άκρως εντυπωσιακή και ταιριάζουν πολύ ως ζευγάρι!

Να σημειώσουμε πως το ζευγάρι είναι αρκετά χρόνια μαζί ωστόσο θέλουν να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή για αυτό και σπάνια τους βλέπουμε μαζί.

Δες τους μαζί στη gallery

«Η προσωπική μου ζωή είναι ένα κομμάτι που δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, τον ενδιαφέρει η δουλειά μου οπότε την κρατάω σαν ένα «κάστρο» και ο κόσμος το εκτιμά αυτό», έχει πει ο ίδιος αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή.

Όσο για τι πρέπει να έχει μία γυναίκα για να κρατήσει το ενδιαφέρον του ζωντανό;

«Αν δεν έχει βρεθεί μια γυναίκα να σε καταλάβει… Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Να το πω πιο απλά, αν θέλω να πάω στην Γαύδο θα μου πει, “πήγαινε” αν και αυτή θέλει να πάει εκεί θα της πω “πήγαινε”. Αν λέμε “μην πας εκεί”, “μην κάνεις αυτό” και η ζήλια και το ένα και το άλλο… έτσι φθείρεται η σχέση», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved