Ιωάννης Απέργης: «Ο γιος μου, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, όλες μου τις σκέψεις»
Showbiz

Ιωάννης Απέργης: «Ο γιος μου, μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, όλες μου τις σκέψεις»

Ο ηθοποιός Ιωάννης Απέργης, που συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ισορροπεί με έναν μοναδικό τρόπο στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή.

Ο Ιωάννης Απέργης έχει μια υπέροχη οικογένεια, καθώς έχει αποκτήσει με τη σύντροφό του Κατερίνα Νικοδήμα έναν γιο, τον Οδυσσέα. Ο ίδιος δεν κρύβει τον έρωτά του για τη μητέρα του παιδιού του, την οποία ακόμη και στα social media αποκαλεί «γυναίκα της ζωής μου» και «κοριτσάκι μου».

Ο Ιωάννης και η Κατερίνα απέκτησαν τον καρπό του έρωτά τους, τον Μάιο του 2021 και πλέον όλος ο κόσμο66Υ7ΥΒ 7Υς τους περιστρέφεται γύρω από αυτόν.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι χαζομπαμπάς και το απολαμβάνει, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του θα ήθελαν να χαρίσουν ένα αδερφάκι στον γιο τους.

«Έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή, όλες μου τις σκέψεις. Πριν κάνω οτιδήποτε, πλέον το σκέφτομαι δυο φορές. Για παράδειγμα, μπορεί να νευρίαζα στο φανάρι ως ένας κλασικός Βαλκάνιος τώρα όμως δεν θα μιλήσω καθόλου, γιατί δεν γνωρίζω ποιος είναι ο απέναντι. Μου αρέσει να του αλλάζω πάνες να παίζω μαζί του, να του τραγουδώ με την κιθάρα. Κάθεται και με χαζεύει! Μαγικές στιγμές», έχει πει για τον χρόνο που περνά με τον γιο του. Το ζευγάρι, παρότι σχεδίαζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρες την Τάνια Τρύπη και τη Λένα Ουζουνίδου, τελικά λόγω πανδημίας αυτό δεν του «επετράπη». Υπολογίζει, όμως να κάνει το μυστήριο του γάμου και της βάπτισης μαζί.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

«Βρεθήκαμε σε έναν γάμο, όπου και γνωριστήκαμε. Ο αδελφός της παντρεύτηκε την ξαδέλφη μου και μόλις την είδα είπα: "Αυτή η κοπέλα θα γίνει γυναίκα μου". Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Το είπα κι έγινε. Κάναμε ένα σύμφωνο συμβίωσης λόγω του παιδιού, ώστε να μην έχουμε γραφειοκρατικά προβλήματα και πολύ σύντομα θα κάνουμε και τον γάμο. Πιστεύω του χρόνου», δήλωσε πρόσφατα, ενώ συμπλήρωσε: «Το μόνο που δεν ξέρω είναι πώς θα είναι η κατάσταση. Θα τον κάνουμε οικογενειακά, θα έχουμε και τους φίλους μας...». Ο ηθοποιός που γεννήθηκε στην Αλβανία, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα, δεν ξεχνά τον τόπο όπου έκανε τα πρώτα του βήματα. Κάθε χρόνο, μαζί με την οικογένειά του πλέον, τον επισκέπτεται, αφού εκεί έχει συγγενείς και φίλους.

«Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, ήμουν πέντε χρόνων. Θυμάμαι ότι μείναμε μία εβδομάδα σε ένα παγκάκι στην πλατεία του Μετς και έλεγα στη μαμά μου ότι δεν μου αρέσει το κρύο γάλα και ότι θέλω ζεστό. Τώρα νιώθω κομμάτι μου την Ελλάδα. Περνάω από την Ακρόπολη και τρελαίνομαι», έχει δηλώσει κατά το παρελθόν, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει αποκαλύψει πως μέχρι πρότινος τις ημέρες που δεν είχε γυρίσματα, βοηθούσε τον πατέρα του στην οικοδομή.

Πηγή: Real life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved