Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν φοβήθηκα ποτέ κανέναν»
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν φοβήθηκα ποτέ κανέναν»

Είναι ανατρεπτική, άμεση και αγαπημένη τηλεοπτική περσόνα πολλών. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μόλις έζησε την πιο ωραία τηλεοπτική εμπειρία «Asia Express».

«Είμαι πολύ περήφανη για την ποιότητα της εκπομπής. Κρατάω όλους τους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτό το ταξίδι. Τη ζεστασιά τους, τη φιλοξενία τους και τον τρόπο που χαμογελούσαν για τα πιο απλά πράγματα», λέει στη Realnews.

Μέσα από αυτή την εμπειρία, συνειδητοποίησε ότι η οικονομική δυνατότητα δεν καθορίζει τη δοτικότητα. «Το ταξίδι ξεκίνησε από την Καμπότζη, που ήταν η πιο φτωχή χώρα από τις τρεις που επισκεφθήκαμε. Εκεί οι άνθρωποι ήταν πιο φιλόξενοι και πιο δοτικοί. Έχουν ελάχιστα πράγματα, αλλά τα μοιράζονται. Στο Λάος τα πράγματα έγιναν λίγο δυσκολότερα. Στην Ταϊλάνδη, που είναι πιο τουριστική, η βοήθεια στους παίκτες ήταν δυσκολότερη», λέει η Ζενεβιέβ. Αν και το πρόγραμμα είχε πολύ καλές αποδόσεις, δεν γνωρίζει αν θα ξαναγίνει.

Προς το παρόν, έχει επιστρέφει στη μόδα και, όπως λέει, «συζητάω διάφορα πράγματα για την τηλεόραση. Θα δούμε». Εξάλλου, π τηλεόραση δεν προϋπήρχε στα σχέδιά της. Την αγάπησε, όμως, γιατί είναι ομαδική, όπως η μόδα, ενώ δεν πτοείται από τις διαφωνίες. «Είναι απλώς τηλεοπτικές διαφορές. Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν διαφωνίες. Με άλλους ανθρώπους κολλάμε αμέσως και με άλλους μπορεί να γνωριζόμαστε χρόνια και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον επαγγελματικά, αλλά να μην ταιριάζουμε», υπογραμμίζει.

Η ίδια έχει επιλέξει να λύνει τις διαφορές της εκτός φακού. «Δεν πιστεύω ότι αφορούν κανέναν. Τις διαφωνίες μου τις λύνω πάντα σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα τις λύσω δημόσια. Έτσι έχω μεγαλώσει. Και δεν μιλάω για κακοποιητικές συμπεριφορές. Αυτές οφείλεις να τις δημοσιοποιήσεις. Όχι, όμως, μια απλή διαφωνία χαρακτήρων ή το γεγονός ότι δεν γουστάρεις κάποιον ή δεν σε γουστάρει. Αυτό δεν αφορά κανέναν».

Η Ζενεβιέβ έχει υποστεί δυσάρεστες συμπεριφορές, τις οποίες όπως λέει, αντιμετώπισε ακαριαία: «Στην ψύχρα! Δήλωσα πως δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει. Το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο είναι να εκτονώνεσαι και να λες "παιδιά, εγώ είμαι έντονος χαρακτήρας, αλλά είμαι χαλί να με πατήσεις". Το ίδιο θέλω και εγώ από τους ανθρώπους δίπλα μου. Δεν φοβήθηκα κανέναν άνθρωπο ποτέ, όποια κι αν ήταν η θέση του. Άλλες φορές τα έχω καταφέρει και άλλες έχω πληρώσει το τίμημα. Προτιμώ να χάσω μια δουλειά ή μια συνεργασία.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο «GNTM», ένα πρόγραμμα που και η ίδια αγάπησε. «Θα ήθελα να συνεχίζω να πειραματίζομαι σε άλλα μονοπάτια, αλλά, επειδή το Star και τους ανθρώπους που δημιουργούν τις εκπομπές τούς έχω πολύ βαθιά μέσα στην ψυχή μου και τους εμπιστεύομαι, θα άκουγα την πρότασή τους για επιστροφή. Αυτή τη στιγμή μού αρέσει που έχω προχωρήσει, έχω διαφοροποιηθεί και βλέπουν στην τηλεόραση και μια άλλη πλευρά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved