Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Παθαίνω σοκ όταν υπάρχει αυτή η ερώτηση το 2022»
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Παθαίνω σοκ όταν υπάρχει αυτή η ερώτηση το 2022»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί αγαπά πολύ τη δουλειά της όμως έχει καταφέρει, με τη βοήθεια του συζύγου της, να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της χωρίς να διαταράσσεται η οικογενειακή ισορροπία.

«Τα παιδιά μου έχουν την τύχη να μεγαλώνουν σε ένα σπίτι όπου τα επαγγελματικά ταξίδια συνέβαιναν πριν γεννηθούν. Ο άνδρας μου δουλεύει στο εξωτερικό.

Για εμάς είναι κάτι φυσιολογικό. Θα το έβρισκα παράλογο να γυρίσω και να πω στον άνδρα μου "φεύγω με τις κολλητές μου δέκα ημέρες διακοπές", δεν θα το έκανα. Μερικές φορές οι άνθρωποι της μόδας έχουμε και ένα είδος έπαρσης. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολη και κουραστική δουλειά και ακούγεται και λιγάκι αστείο... Φανταστείτε τις οικογένειες που έχουν ανθρώπους που δουλεύουν στη θάλασσα.

Έχω την ευλογία να έχω δουλειά και να μπορώ να είμαι κυρία στις υποχρεώσεις μου. Και δεν είμαι καθόλου διαφορετική από τον υπόλοιπο κόσμο που προσπαθεί να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα τονίζει. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρεται και στην ανατροφή των παιδιών της: «Με τον άνδρα μου δεν έχουμε κρύψει ποτέ τις διακυμάνσεις που μπορεί να έχει μια σχέση. Δεν θέλουμε να θεωρείται αυτονόητο ότι, αν έχεις παντρευτεί, μεγαλώνεις μια οικογένεια, ζεις μαζί, γίνεσαι και ένα πράγμα.

Θεωρούμε σημαντικό να κατανοήσουν τα παιδιά πως ακόμη και μέσα στην οικογένειά τους θα διαφοροποιηθούν και θα το εκφράσουν. Το να διαφωνήσεις με κάποιον με αγάπη δεν αλλάζει την αγάπη. Θέλω να γίνονται αυτόνομοι άνθρωποι, να μπορούν να κάνουν τα πάντα μόνα τους. Μου αρέσει τα παιδιά μου να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν το δωμάτιό τους. Μικρές καταστάσεις που δεν τους επιτρέπονται εγώ πιστεύω πως πρέπει να τους επιτρέπονται. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού και πώς θα βρεθείς. Εγώ τρελαίνομαι με ανθρώπους που με ρωτούν "καλά, ο άνδρας σου μαγειρεύει;". Παθαίνω σοκ όταν υπάρχει αυτή η ερώτηση το 2022»

Πηγή: Real life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved