Ρένα Μόρφη: «Η καθημερινή μου εμφάνιση είναι απογοητευτική για τους άλλους»
Showbiz

Ρένα Μόρφη: «Η καθημερινή μου εμφάνιση είναι απογοητευτική για τους άλλους»

Η Ρένα Μόρφη είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες στο ευρύ κοινό, καθώς τόσο η φωνή, όσο και τα τραγούδια που ερμηνεύει είναι άκρως αισθαντικά και μιλούν στις ψυχές των ανθρώπων.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για την αναγνωσιμότητα.

Τρίτη χρονιά στην τηλεόραση. Σε έχει ζορίσει η αναγνωσιμότητα, η μεγέθυνση που φέρνει το Μέσο;

Όχι, γιατί να με ζορίσει; Νομίζω ότι παίζει ρόλο ο τρόπος με τον οποίο προβαλλόμαστε. Εκείνο που παρατηρώ και απολαμβάνω είναι η αγάπη των θεατών/ ακροατών. Στην πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά μου. Δεν θα προσέξω περισσότερο για να βγω από το σπίτι. Πολλές φορές νομίζω ότι η καθημερινή μου εμφάνιση είναι απογοητευτική για τους άλλους, (γελάει). Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πάντα εμφάνιση είναι απογοητευτική για τους άλλους, (γελάει) Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν πάντα.

Όταν ξεκινούσε η εκπομπή, φανταζόσουν την απήχηση;

Η αλήθεια είναι ότι προοριζόταν για μία χρονιά. Όμως η αγάπη και η αποδοχή ήταν παραπάνω από το σχέδιο, γι’ αυτό και συνεχίστηκε. Με εξέπληξε ευχάριστα. Ξέρεις, η εκπομπή ξεκίνησε να προβάλλεται την περίοδο της πανδημίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχαμε ιδέα για την ανταπόκριση που είχε. Όταν βγήκαμε ξανά έξω από τα σπίτια μας, εκείνο το καλοκαίρι, την καταλάβαμε. Εκείνο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι ότι η εκπομπή έχει διατηρήσει το καλλιτεχνικό της νόημα. Αυτό για μένα παίζει κυρίαρχο ρόλο. Αν δεν υπάρχει καλλιτεχνικό ενδιαφέρον από τους ίδιους τους συντελεστές, σιγά-σιγά η ποιότητα θα πέφτει. Γι’ αυτό και νομίζω ότι τρία χρόνια είναι καλά.

Είναι εύκολο να είναι κανείς καλλιτέχνης στην Ελλάδα σήμερα;

Είναι εύκολο να είναι κανείς οτιδήποτε στην Ελλάδα σήμερα; Η εποχή είναι αυτή που περνάει κρίση, όχι μια συγκεκριμένη γενιά ή ένα συγκεκριμένο επάγγελμα. Βρισκόμαστε σε μια αλληλουχία κρίσεων εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Το πρόβλημα μπορεί να αλλάζει μορφή, αλλά πάντα λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στην ανάπτυξη καθενός μας.

Μάθαμε να ζούμε με τις κρίσεις;

Δεν θα ήθελα να το βλέπω έτσι. Θέλω πάντα να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα και ότι κάθε «συμφορά» που μας βρίσκει θα είναι η τελευταία.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved