Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα μέσα στο 2023!
Showbiz

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη - Θανάσης Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα μέσα στο 2023!

Τι και αν ως Αργυρώ στον Σασμό βιώνει έναν απαγορευμένο έρωτα, στην πραγματική ζωή η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβει την προσωπική της ευτυχία.

Τα τελευταία χρόνια έχει βρει στο πρόσωπο του σκηνοθέτη και αδερφού του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Τότσικα το άλλο της μισό, με το love story τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως μέσα στο 2023 θα τολμήσουν το επόμενο βήμα και θα μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Αν και πριν μερικούς μήνες η ηθοποιός είχε δηλώσει πως: «Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές, αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί», πλέον τα δεδομένα άλλαξαν. Η συγκατοίκηση είναι κάτι που τριγυρνά όλο και πιο έντονα στο μυαλό τους γι’ αυτό και θέλουν τη νέα χρονιά να βρουν το σπίτι που θα στεγάσουν τον έρωτά τους. Γεγονός που κάνει τις φήμες περί επισημοποίησης να γίνονται όλο και πιο έντονες.

«Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους»

Η αλήθεια πάντως είναι πως κάθε φορά που ο φακός τους «συλλαμβάνει» μαζί, άπαντες γίνονται μάρτυρες της ευτυχίας τους. Όπως συνέβη και πριν μερικές μέρες όταν έδωσαν το παρών σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με καλούς φίλους και συναδέλφους της ηθοποιού. Όσοι τους είδαν από κοντά έκαναν λόγο για ένα απόλυτα ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι, με τον έναν να έχει μάτια μόνο για τον άλλον.

«Είμαι ερωτευμένη», δηλώνει η Χριστίνα κάθε φορά που μιλάει για τον Θανάση, τονίζοντας πως και οι δυο αφήνουν τη ζωή να τους τα φέρει έτσι όπως εκείνη επιθυμεί. «Είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είμαι σε μια φάση όπου δουλεύω πάρα πολλές ώρες αυτό έχω τώρα ως προτεραιότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν αν είναι να έρθουν, θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια χαλαρότητα. Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους», παραδέχεται.

Πηγή: Εγω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved