Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο λόγος που δεν κάνει φέτος τηλεόραση και το reunion των Άγριων Μελισσών
Showbiz

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ο λόγος που δεν κάνει φέτος τηλεόραση και το reunion των Άγριων Μελισσών

Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τόσο για την μεγάλη επιτυχία που είχε σημειώσει η σειρά, αποκάλυψε τον λόγο που φέτος δεν κάνει τηλεόραση ενώ αναφέρθηκε και στο reunion των Άγριων Μελισσών.

«Οι Άγριες Μέλισσες έχουν τελειώσει, έχουν ταξιδέψει στη χρονοκάψουλά τους, θα είναι για πάντα εκεί πέρα γιατί μας άφησαν φωτεινές αναμνήσεις και εμπειρία»

«Κουράστηκα πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Καμία φορά υπερβάλω και αφοσιώνομαι τόσο πολύ στα πράγματα που αμελώ τον εαυτό μου. Είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ σε αυτό. Τώρα έχω ισορροπήσει και είμαι και πιο ξεκούραστος να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Προσδοκώ να βρεθεί η κατάλληλη συνθήκη και να κάνω τηλεόραση. Ήταν τιμή για μένα, είχα πρόταση σχεδόν από όλες τις σειρές και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Δεν ήθελα, και κάτι που ήθελα να κάνω δεν τα βρήκαμε. Είχα και την παράσταση. Έχει πολλή μυθοπλασία στην τηλεόραση και καλές σειρές, σε αυτά που διάβασα όμως δεν βρέθηκε κάτι που να με κάνει να πιστέψω ότι μπορεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να βγάλει από το μυαλό του θεατή την εικόνα του Λάμπρου Σεβαστού», είπε για τον ρόλο που απέχει από την μικρή οθόνη παρά τις πολλές παραγωγές.

Σχετικά με το reunion οι "Μέλισσες" θα ξανασυναντηθούν για τρεις Τρίτες για να τραγουδήσουν: «Με αφορμή τα τραγούδια των Άγριων Μελισσών θα κάνουμε τρεις μουσικές βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι κάτι σαν reunion. Όλα τα παιδιά από τις μέλισσες θα έρθουν να μας δουν», είπε.

Δες όλα όσα είπε στην Ελένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved