Μπεζάν: Η απάντηση σε αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της και η αποκάλυψη για την επιλόχειο κατάθλιψη
Showbiz

Μπεζάν: Η απάντηση σε αρνητικό σχόλιο για τα κιλά της και η αποκάλυψη για την επιλόχειο κατάθλιψη

Η Άννα Μπεζάν περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και πριν από πολύ λίγους μήνες έγινε μαμά και απολαμβάνει την νέα της καθημερινότητα.

Η όμορφη ηθοποιός από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε η μικρή της, δημοσιεύει συνέχεια στιγμιότυπα και βίντεο από την νέα της καθημερινότητα με την κορούλα της, στην οποία έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.

Αυτή τη φορά όμως πόσταρε μια δική της φωτογραφία, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις καθώς μια από τις followers της απάντησε αρνητικά.

Η Άννα Μπεζάν πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του σπιτιού της και μας έδειξε πώς είναι το σώμα της τρεις μήνες μετά τον τοκετό και όπως θα δεις κι εσύ στη gallery η Άννα έχει επαναφέρει πλήρως την σιλουέτα της.

Με αφορμή αυτή την ανάρτηση, έλαβε ένα αρνητικό μήνυμα, στο οποίο η ίδια απάντησε αποκαλύπτοντας πως πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

«Ε και τι; Υπάρχουν γυναίκες που μετά την εγκυμοσύνη παλεύουν με επιλόχειο κατάθλιψη και με κιλά που δεν μπορούν να χάσουν επειδή δεν έχουν όλες τα χρήματα για γυμναστήρια, διατροφή και πέρσοναλ… Τι θέλετε να μας δείξετε; Όταν είσαι άτομο που δυστυχώς ή ευτυχώς σε παρακολουθεί κόσμος πρόσεχε τι μηνύματα περνάς», ήταν το μήνυμα που έλαβε με την Άννα Μπεζάν να απαντά:

«Και στο σημείο αυτό επειδή αυτή είναι μία από τις πολλές αντιδράσεις που δέχθηκα να σας πω ότι πέρασα και εγώ επιλόχειο και όχι εύκολη και δεν έχω κάνει ούτε διατροφή ούτε έχω πληρώσει πέρσοναλ. Τυχαίνει απλά να με βοηθάει το σκαρί μου! Το αν νιώθω η δεν νιώθω καλά με το σώμα και το μοιράζομαι δεν νομίζω να έχει να κάνει με την οικονομική δυνατότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved