Η απίστευτη αλλαγή του Παπαργυρόπουλου, το λεοπάρ παλτό της Ιωαννίδου και η βόλτα Κρασσά-Βερνίκου
Showbiz

Η απίστευτη αλλαγή του Παπαργυρόπουλου, το λεοπάρ παλτό της Ιωαννίδου και η βόλτα Κρασσά-Βερνίκου

Η αλλαγή του χρόνου είναι προ των πυλών και οι δρόμοι έχουν γεμίσει με κόσμο που κάνει τις τελευταίες αγορές, ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι.

Άλλοι με φίλους, άλλοι με συντρόφους και μερικοί που ήταν τόσο αλλαγμένοι εμφανισιακά που τρομάξαμε να τους αναγνωρίσουμε!

Πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας συναντήσαμε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αλλά χρειάστηκε λίγη ώρα μέχρι να διαπιστώσουμε πως πρόκειται για εκείνον αφού έχει αλλάξει πολύ. Έχει αφήσει τα γένια του αρκετά πυκνά και μακριά ενώ το στιλ του παραμένει ίδιο αφού αγαπά ιδιαίτερα το casual ντύσιμο.

Είναι η πρώτη εμφάνιση μετά το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

«Έχω την ψυχική ανάγκη να ευχαριστήσω το προσωπικό του κέντρου υγείας της Μήλου που τόσο πολύ με πρόσεξε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, που μου έκλεισαν τις πληγές , που με κράτησαν μια μέρα μέσα , που κινητοποιήθηκαν να μου φέρουν ακόμα και τη μηχανή μου απ το σημείο που έπεσα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων συναντήσαμε την Μαρία Ιωαννίδου με τον σύντροφό της. Πάντα σικάτη μαγνήτισε τα βλέμματα ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το τέλειο σύνολο της. Επέλεξε παντελόνι και τοπ σε απόχρωση nude ενώ το απογείωσε με ένα φανταστικό λεοπάρ παλτό.

Στο κέντρο της πρωτεύουσας ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δυο καλούς φίλους Ηλία Κρασσά και Μαρίνα Βερνίκου να απολαμβάνον μια όμορφη βόλτα παρέα με τους τετράποδους φίλους τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved