Μενεγάκη: Οι στραφταλιζέ εμφανίσεις της για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! 5+1 chic προτάσεις
Showbiz

Μενεγάκη: Οι στραφταλιζέ εμφανίσεις της για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! 5+1 chic προτάσεις

Τις πιο ωραίες και άκρως γιορτινές εμφανίσεις έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Η όμορφη παρουσιάστρια του Mega όλη αυτή την εορταστική περίοδο επέλεγε σχεδόν καθημερινά σύνολα με παγιέτα και στρας που φαίνεται πως πολύ αγάπησε.

Η Ελένη φόρεσε την παγιέτα και σε ολόσωμη φόρμα και σε φούστα πένσιλ και σε φόρεμα αλλά και σε πουκάμισο.

Φυσικά δεν στάθηκε μόνο στο κλασσικό μαύρο και μπλε αλλά το επέλεξε και σε φούξια και σε μωβ! Η ίδια μάλιστα στην τελευταία της εκπομπή το μεσημέρι της Τετάρτης (28-12) έκανε και σχετικό σχόλιο για τις λαμπερές εμφανίσεις της, λέγοντας πως:

«Καλά μιλάμε τα γυαλιστερά μας δεν τελειώνουν. Καλέ τι ωραία γράφει αυτό το μωβ! Αυτοθαυμάζομαι. Αυτό το μωβάκι μ΄αρέσει. Τα χόρτασα βρε παιδί μου τώρα μες τα Χριστούγεννα. Σήμερα τελευταία μας εκπομπή, επιστρέφουμε με τα σχολεία, δεν μπορεί να γυρίσουμε πάλι πίσω με λαμέ και πούλιες», είπε.

Όσο για το μακιγιάζ που επιλέγει;

Στο ρεβεγιόν σίγουρα η Ελένη θα κάνει την κλασική μαύρη γραμμή eye liner στα μάτια, θα προσδώσει ένα ωραίο ροδαλό χρώμα στα μάγουλα και φυσικά θα βάλει κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

«... μην ξεχάσετε το κόκκινο κραγιόν σας... στο σπίτι... αλλά με γιορτινή διάθεση! Καλά Χριστούγεννα!», έχει συμβουλεύσει η ίδια τις φίλες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved