Δημήτρης Αρβανίτης: Η απογοήτευση από τα κανάλια, τα χρήματα που έχασε και η τηλεόραση σήμερα!
Showbiz

Δημήτρης Αρβανίτης: Η απογοήτευση από τα κανάλια, τα χρήματα που έχασε και η τηλεόραση σήμερα!

Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα κανάλια, ενώ μίλησε και για μεγάλα χρηματικά ποσά που έχασε στο παρελθόν μέσα από την τηλεόραση. 

Το τηλεοπτικό κοινό τον έχει λατρέψει μοναδικά μέσα από τις πολυάριθμες επιτυχίες του, ενώ σήμερα έχει αποτραβηχτεί από την τηλεόραση και πρόσφατα ολοκλήρωσε και το βιβλίο που έγραψε!

Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα κανάλια και το πώς αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια τις καινοτόμες ιδέες, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για το τηλεοπτικό πρόγραμμα σήμερα, που έχει διαμορφωθεί από πολυάριθμες σειρές, ενώ το κοινό είναι εκείνο που διαμορφώνει εν τέλει τα νούμερα και τις τάσεις.

  • Μου είπατε ότι σας απογοήτευσε η τηλεόραση;

Το πρώτο που ήρθε ήταν η κόπωση. Η νοητική κόπωση και επίσης η έλλειψη καινούργιων ιδεών είτε από την δική μου πλευρά, αλλά κυρίως και από την αντιμετώπιση που έχουν τα κανάλια στις νέες ιδέες. Αν κοιτάξετε διαδοχικά, αλλάζει το περίβλημα, δεν αλλάζει η ιδέα.

Αυτή η αλληλεξάρτηση που υπάρχει κυρίως προς το περίβλημα των ιστοριών και όχι προς την ουσία, δημιουργεί σε μένα μία στέρηση της έμπνευσης. Αν ήμουνα ένας φτωχός συγγενής που δεν είχα να ζήσω σαφώς και θα το έκανα. Εγώ έχασα πάρα πολλά λεφτά και από την τηλεόραση όταν έκλεισε το Mega, αλλά ευτυχώς ήμουν στην ευχάριστη θέση να μπορώ να ζήσω. Άρα λοιπόν το να με φθείρω μέσα σε κάτι που δεν μου προσφέρει χαρά, είναι μία επιλογή που μπορώ να την έχω.

  • Σήμερα υπάρχουν πολλοί φτωχοί συγγενείς όπως είπατε, στην τηλεόραση;

Δεν θα ήθελα να απαντήσω γιατί θα φτάσω σε ονόματα και δεν το θέλω.

  • Ευθύνεται και το τηλεοπτικό κοινό για το πώς διαμορφώνεται το τηλεοπτικό πρόγραμμα;

Θα είμαι λίγο σκληρός εδώ. Και το κοινό φταίει που δεν πιέζει τον εαυτό του να παρακολουθήσει κάτι καλύτερο και αυτοί που του δίνουν που δεν πιέζονται ώστε να δώσουν κάτι καλύτερο. Είναι αμφίδρομη συνθήκη και δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Δεν λέω ότι είναι ανάγκη να πέσουμε στη μόνιμη κουλτούρα γιατί ο άνθρωπος πρέπει να έχει και ελαφρά προγράμματα στην τηλεόραση.

Αυτό που σήμερα είναι ανησυχητικό είναι η αντιγραφή και ο εφησυχασμός στο ίδιο πράγμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σήμερα υπάρχει ουσιαστικός αποκλεισμός από πράγματα που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Μία χώρα 10 εκατομμυρίων δεν μπορεί να έχει τόσα κανάλια και τόσα όμοια θεάματα. Φέτος είναι μία χρονιά που δεν μπορούμε να μετρήσουμε τις σειρές που γίνονται.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved