Μπέσυ Μάλφα: Αποκαλύπτει το πόσο η δουλειά της επηρέασε την προσωπική της ζωή!
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: Αποκαλύπτει το πόσο η δουλειά της επηρέασε την προσωπική της ζωή!

Η Μπέσυ Μάλφα παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για το πώς η δουλειά της έχει επηρεάσει την προσωπική της ζωή και σε ποιόν βαθμό. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Μπέσυ Μάλφα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριρέρα της όλα αυτά τα χρόνια, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή, μιας και είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με τον οποίο και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πώς ποτέ δεν έχει αμελήσει την οικογένειά της για την δουλειά της, ενώ τονίζει πώς στον χώρο της υποκριτικής μπορούν να υπάρξουν αληθινές φιλίες.

  • Το επάγγελμα του ηθοποιού σας περιόρισε ποτέ στην προσωπική σας ζωή; Θυσιάσατε ποτέ μια προσωπική για χάριν μιας θεατρικής, τηλεοπτικής στιγμής;

Το επάγγελμα της ηθοποιού ήταν και είναι ίσως ο πιο ουσιαστικός τρόπος να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να ανακαλύψεις όλα αυτά που συνθέτουν την ψυχοσύνθεση τόσο τη δική σου όσο και των ανθρώπων γύρω σου. Και κατά συνέπεια και των ρόλων που πρέπει να ενσαρκώσεις. Με βοήθησε λοιπόν στην προσωπική μου ζωή και στις σχέσεις μου γενικότερα και δεν με περιόρισε. Δεν μπορώ να πω ότι θυσίασα κάποια προσωπική μου στιγμή για τη δουλειά μου (το επάγγελμά μου), γιατί πιστεύω ότι είμαι η δουλειά μου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

  • Η σχέση ηθοποιού - σκηνοθέτη φαντάζει να είναι ιδανική. Μπορεί σήμερα ένας σκηνοθέτης να επηρεάσει έναν ηθοποιό; Ποιους σκηνοθέτες εκτιμάτε και επιθυμείτε την συνεργασία σας μαζί τους;

Η σχέση ηθοποιού - σκηνοθέτη είναι μια ιδιαίτερη σχέση που τα έχει όλα μέσα. Όλες τις συγγένειες που μπορεί να φανταστεί κανείς. Αγάπη, μίσος, σεβασμό, λατρεία, αμφισβήτηση, θαυμασμό, υπακοή, ανυπακοή, έμπνευση, σύγκρουση, ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς! Εγώ αγαπώ και θαυμάζω τους πολύ εργατικούς και σε εισαγωγικά τρελούς σκηνοθέτες. Αυτούς που στο δικό μου το μυαλό είναι «Εμπνευσμένοι»! Που κάποιο θεϊκό χάδι τους έχει αγγίξει. Πάντα στο δικό μου το μυαλό (επισημαίνω) όλα αυτά.

  • Υπάρχουν αληθινές φιλίες σε αυτόν τον τόσο ανταγωνιστικό χώρο που βρίσκεστε;

Φυσικά και υπάρχουν φιλίες στον χώρο αυτόν. Οι δικές μου προέρχονται ως επί το πλείστων από τη δουλειά μου.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved