Μπέσυ Μάλφα: «Θέλω να παίζω διαφορετικούς ρόλους, για να ζήσω όσες περισσότερες ζωές μπορώ»
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: «Θέλω να παίζω διαφορετικούς ρόλους, για να ζήσω όσες περισσότερες ζωές μπορώ»

Η Μπέσυ Μάλφα παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τους διάφορους ρόλους που έχει ενσαρκώσει κατά καιρούς, μιας και αυτό είναι κάτι που λατρεύει. 

Το ταλέντο της στην υποκριτική είναι τεράστιο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που, τις τελευταίες δεκαετίες, η ηθοποιός έχει καταφέρει να παραμείνει στο νούμερο ένα στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Η Μπέσυ Μάλφα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει περάσει από την κωμωδία στο δράμα και ξανά πάλι πίσω, ενώ για αυτό η ίδια αποκάλυψε πώς εκεί κρύβεται και η μαγεία της υποκρικής, μιας και μέσα από την δουλειά της μπορεί να μεταμορφώνεται και να ζει πολλές διαφορετικές ζωές.

Οι ρόλοι σας ανάμεσα σε Κοκκινόπουλο, «Θα σε δω στο πλοίο» και στα «Μαύρα Μεσάνυχτα», έχουν τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ τους! Ποιος είναι αυτός που σημάδεψε την Μπέσυ;

Οι ρόλοι μου το φροντίζω κι εγώ να είναι διαφορετικοί πάντα, γιατί θέλω να ζήσω όσες περισσότερες ζωές μπορώ, εννοώ να είμαι όλοι αυτοί οι διαφορετικοί άνθρωποι. Και εννοείται δεν ξεχωρίζω κανέναν. Τους αγάπησα όλους με πάθος.

Γιατί τόση μεγάλη αποχή από τα τηλεοπτικά δρώμενα; Με τόσα σίριαλ φέτος γιατί λείπει η Μπέσυ Μάλφα από τα καστ; Αποχή;

«Ποιος το ξέρει, τι μας έγραψε η μοίρα, ποιος το ξέρει...». Παρόλα αυτά θα παίξω στα «3 μίλια».

Ίντερνετ: Είναι τελικά ένα ελπιδοφόρο εργαλείο για έναν νέο ηθοποιό και γενικά καλλιτέχνη ώστε να εξασφαλιστεί μια πρώτη αναγνωρισιμότητα;

Αυτό με το ίντερνετ δεν ξέρω να σας το απαντήσω παρόλο που έχω και fb και instagram. Αλλά μάλλον είναι πλέον απαραίτητο για τους νέους καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved