Μπέσυ Μάλφα: Όλα όσα αποκάλυψε για την οικογένειά της!
Showbiz

Μπέσυ Μάλφα: Όλα όσα αποκάλυψε για την οικογένειά της!

Η Μπέσυ Μάλφα, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε όλα τα μυστικά της οικογένειάς της και φυσικά μίλησε και για τις κόρες της, οι οποίες κατά την διάρκεια της καραντίνας έκαναν ένα νέο βήμα στη μουσική. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει λατρέψει μέσα από τους πολυάριθμους ρόλους που έχει παίξει ανά διαστήματα.

Η Μπέσυ Μάλφα, πέρα από το επάγγελμα της ηθοποιού, που κατακλύζει την καθημερινότητά της, έχει δημιουργήσει και μια υπέροχη οικογένεια με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με τον οποίο και έχουν αποκτήσει δυο υπέροχες κόρες. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ παράλληλα τόνισε πώς η οικογένειά της είναι το παν για εκείνη!

  • Είστε μια οικογένεια που τηρεί τις παραδόσεις; Ποια οικογενειακή συνήθεια είναι η αγαπημένη σας ρουτίνα;

Αγαπημένες οικογενειακές συνήθειες, είναι ότι κόβουμε τούρτες γενεθλίων ακόμα και στις γιορτές μας, ότι πάμε πάντα κάπου διακοπές όλοι μαζί έστω και για λίγο, και τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραπέζια μας δεν τα χάνουμε ποτέ, θυμάστε το δείπνο της Μπαμπετ; Κάπως έτσι.

  • Οι Σκιαδαρέσες, τι είναι αυτό που έχουν και έγιναν αγαπητές από το νεανικό κοινό και τις έκανε ξεχωριστές, αγαπητές και απαριθμούν μεγάλο αριθμό από φανατικούς θαυμαστές;

Οι Σκιαδαρέσες μέσα στην καραντίνα φτιάξανε το συγκρότημα του» και ανεβάσανε τα τραγούδια τους στο youtube. Εκεί άρχισαν να κάνουν αίσθηση , μουσικά και να αυξάνονται ραγδαία οι followers. Και αυτό νομίζω πως έγινε, επειδή κυρίως δεν μασάνε τα λόγια τους. Συνεπώς και τους στίχους τους. Αλλά και γιατί η μουσική τους έχει μικτούς ρυθμούς που είναι ελληνικό γνώρισμα.

  • Τι είναι η Κρουέλα Ντε Βιλ για την Μπέσυ Μάλφα; Ποιες είναι οι σύγχρονες Κρουέλες που συναντάμε στην καθημερινότητά μας;

Η Κρουελα ντε Βιλ είναι η φωτογράφισα που μου υποσχέθηκες εδώ και χρόνια, και ήρθε επιτέλους η ώρα να γίνει έτσι όπως πρέπει! Cruella De Vil για μένα είναι η σπουδαία ηθοποιός Glenn Close, και αυτή που θα ήθελα πραγματικά να είμαι για μερικούς - μερικούς.

  • Πως περάσατε στη διάρκεια της φωτογράφισης;

Πώς πέρασα; Απίθανα, αξέχαστα, απερίγραπτα, ΑΕΡΑΑΑΑΑΑϋ Η πιο όμορφη και δημιουργική ομάδα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved