Ελένη Μενεγάκη: Χριστούγεννα στην Αθήνα, Πρωτοχρονιά όμως; Το ταξίδι με τον Μάκη και τις κόρες της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Χριστούγεννα στην Αθήνα, Πρωτοχρονιά όμως; Το ταξίδι με τον Μάκη και τις κόρες της!

Η Ελένη Μενεγάκη ήδη βρίσκεται στον προορισμό που επέλεξε με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της γι' αυτή την Πρωτοχρονιά!

Η παρουσιάστρια, όπως είναι γνωστό, κάθε χρόνο επιλέγει Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά να είναι με όλη της την οικογένεια και να περνά παραδοσιακά ετοιμάζοντας η ίδια το τραπέζι. Φέτος λοιπόν επέλεξε να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά της στην Αθήνα κάνοντας ένα υπέροχο τραπέζι και δημοσιεύοντας μοναδικές φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη της, Μαρίνα αλλά και από τη βόλτα με τον άντρα της, τον Μάκη Παντζόπουλο.

Έτσι λοιπόν αυτή η Πρωτοχρονιά, μετά από δύο χρόνια λόγω κορονοϊού, θα τη βρει μακριά από το σπίτι της στα Μελίσσια.

Η Ελένη σχεδίασε ένα ταξιδάκι, αφού η εκπομπή της δεν μεταδίδεται για κάμποσες μέρες και θα επιστρέψει στις 9 Ιανουαρίου.

Η ίδια αποκάλυψε τι θα κάνει την Πρωτοχρονιά στον αέρα της εκπομπής της στις 23 Δεκεμβρίου όταν είχε καλεσμένη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα θα ήταν και με τα τέσσερα παιδιά της και είναι πολύ χαρούμενη, ενώ για την Πρωτοχρονιά έχει κανονίσει ταξιδάκι! Ένα ταξίδι με τον Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της, την Λάουρα, την Μαρίνα και την Βαλέρια...

Και μπορεί τα Χριστούγεννα να ήταν και με τα τέσσερα παιδιά της και τον άντρα της στο σπιτικό της, όμως η Πρωτοχρονιά θα τη βρει σε εξωτικό μέρος, αφού είχε κανονίσει εδώ και καιρό το ταξιδάκι και το περίμενε πως και πως!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις πέντε πιο λαμπερές εμφανίσεις που έκανε στην εκπομπή της τις τελευταίες μέρες λόγω γιορτών και μας εντυπωσίασε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved