Χριστίνα Μπόμπα: Οι γρίφοι που της έβαλε ο Σάκης Τανιμανίδης στο πρώτο ραντεβού!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι γρίφοι που της έβαλε ο Σάκης Τανιμανίδης στο πρώτο ραντεβού!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα, να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν να ξεκολλήσουν στιγμή από δίπλα τους. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και από τότε ζουν τον απόλυτο έρωτα μεταξύ τους και αυτό φαίνεται μέσα από κάθε νέο τους post στα social media.

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για την οικογένειά της που είναι ο, τι πιο σημαντικό έχει. Μάλιστα, όπως έχουμε δει, κάθε φορά που βρίσκουν χρόνο, κάνουν και μερικές αποδράσεις μαζί εντός και εκτός Ελλάδος. Η γνωριμία τους ήρθς το 2015 σε έναν επαγγελματικό χώρο και από τότε είναι αχώριστοι!

  • Το 2015 ήρθε η γνωριμία με τον Σάκη Τανιμανίδη. Θα μας μιλήσεις για αυτήν;

Ήταν μια καρμική γνωριμία, ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Όταν ήρθε ο Σάκης στην εταιρεία μας, γνωριστήκαμε αμέσως. Είναι άλλωστε χείμαρρος. Έπειτα από αρκετό διάστημα, βρεθήκαμε ξανά για τις ανάγκες ενός project που είχα στο οποίο τον συμβουλευτήκαμε. Ο Σάκης ισχυρίζεται ότι το έκανα επίτηδες για να τον συναντήσω. Η αλήθεια όμως είναι ότι ήταν καθαρά επαγγελματικός. Πήρε το instagram μου, μετά μου έστειλε μήνυμα, βρεθήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και τώρα έχουμε δύο παιδάκια.

  • Θυμάσαι το πρώτο ραντεβού σας;

Ήταν ένα ραντεβού με γρίφους! Επειδή μου αρέσουν οι γρίφοι, μου είπε ότι είχε πέντε που δεν είχε λύσει κανείς. Έλυσα τους τέσσερις και για τον πέμπτο μού δήλωσε: «Σήμερα πετάω για Θεσσαλονίκη. Αν τα καταφέρεις, δεν θα ταξιδέψω». Τον έλυσα και δεν έφυγε ποτέ.

  • Πώς κατάλαβες ότι θα γίνει ο σύζυγός σου;

Δεν ξέρω πώς, αλλά το κατάλαβα από το πρώτο ραντεβού. Το είπα μάλιστα σε μια φίλη μου ότι θα τον παντρευτώ. Υπήρχε χημεία. Είναι πολύ ωραίο να βγαίνει όλο αυτό ομαλά και ξεκούραστα.

Ποια θα έλεγες ότι είναι τα τρία κύρια χαρακτηριστικά που σε κερδίζουν ακόμα και τώρα στον Σάκη;

Ο δυναμισμός του, γιατί είναι γεννημένος αρχηγός. Ξέρει να κάνει πράγματα και να πηγαίνει μπροστά στη ζωή. Θέλω αυτό το χαρακτηριστικό του να το πάρουν και τα παιδιά μας. Το δεύτερο είναι η καλοσύνη του, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τους ανθρώπους. Δεν σχολιάζει, δεν ασχολείται και εστιάζει στη θετική πλευρά. Θεωρώ ότι αυτό το στοιχείο το έχω κι εγώ και χαίρομαι που το διαθέτει και ο σύντροφός μου. Και οι δύο δεν θέλουμε την τοξικότητα, κάτι που μας έχει βοηθήσει. Το τρίτο είναι η τρυφερότητά του και ως συντρόφου και ως πατέρα.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved