Αποκαλυπτική η Χριστίνα Μπόμπα: «Θα ήθελα πολύ να έχω ακόμα ένα μωράκι. Τρελαίνομαι»
Showbiz

Αποκαλυπτική η Χριστίνα Μπόμπα: «Θα ήθελα πολύ να έχω ακόμα ένα μωράκι. Τρελαίνομαι»

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την οικογένειά της, ενώ άμεσα δήλωσε και την επιθυμία της στο να μεγαλώσει και να γίνει μανούλα για ακόμα ένα παιδάκι, ενώ δεν κρύβει ότι θα ήθελε και πάλι κοριτσάκι!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν και η αλήθεια είναι πώς η καθημερινότητά τους πλέον έχει γεμίσει από ευτυχία, μιας και απολαμβάνουν συνεχώς τα δίδυμα κοριτσάκια τους, που τους έχουν αμέριστη αδυναμία.

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το πώς είναι σαν μανούλα για τις κόρες της, ενώ δήλωσε ερωτευμένη μαζί τους. Μάλιστα, τόνισε πώς θα ξαναγινόταν μανούλα και ότι διαρκώς έχει την επιθυμία στο να μεγαλώσει η οικογένειά της ενώ αν έκανε τώρα ακόμα ένα παιδάκι, θα ήθελε να ήταν κοριτσάκι!

  • Πώς είσαι ως μαμά;

Επειδή είμαι αυστηρή, νόμιζα ότι θα ψειρίζω τη μαϊμού. Με τα κοριτσάκια μου, όμως, βγαίνουν όλα ήρεμα και πιστεύω πως έχω βρει το νόημα στη σχέση μου μαζί τους. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι μια τρυφερή και καλή μαμά.

  • Το ίδιο και ο Σάκης; Είναι καλός μπαμπάς;

Πάρα πολύ!

  • Πώς είναι οι χαρακτήρες των κοριτσιών;

Έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικό ταμπεραμέντο. Ωστόσο αλλάζουν με τον καιρό και παίρνει η μία στοιχεία από την άλλη. Παρ' όλα αυτά, αποφεύγω να βάζω ταμπέλες σιο χαρακτήρα τους και προτιμώ να διαμορφώσουν τη δική τους προσωπικότητα μεγαλώνοντας. Θεωρώ ότι οι μαμάδες, όταν είναι απόλυτες, μπορεί να προβάλουν τις δικές τους επιθυμίες στην εξέλιξη των παιδιών τους. Θέλω οι κόρες μου να μεγαλώσουν και να είναι ό,τι αυτές θέλουν να είναι.

  • Ποια από τις δύο έχει μεγαλύτερη αδυναμία σε σένα και ποια στον Σάκη;

Μέχρι τώρα, και οι δύο στη μαμά τους γιατί εγώ τις φροντίζω όλη μέρα αφού ο Σάκης δουλεύει αρκετά. Βέβαια, όσο μεγαλώνουν, καταλαβαίνουν περισσότερο και παίζουν με τον μπαμπά τους.

  • Πώς έγινε η επιλογή των ονομάτων τους;

Απλώς, μας άρεσαν. Είχαμε μια λίστα με πέντε ονόματα και, όταν γεννήθηκαν, είπαμε «αυτή είναι η Αριάνα και αυτή η Φιλίππα». Ηθελα τα ονόματά τους να βγάζουν ένα δυναμισμό.

  • Θα θέλατε να μεγαλώσει η οικογένειά σας;

Πολύ! Θα ήθελα να έχω ένα μωρό ακόμα.

  • Κι εκεί θα ήθελες κορίτσι;

Ναι, κι εκεί κορίτσι!

  • Ο Σάκης θέλει γιο;

Κι ο Σάκης κορίτσι. Μάλλον έχουμε ερωτευτεί τις κόρες μας

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved