Μπόμπα: Τα social media, η υπερέκθεση και η απόφαση να αλλάξει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη!
Showbiz

Μπόμπα: Τα social media, η υπερέκθεση και η απόφαση να αλλάξει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη!

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για όλους και για όλα, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο και για την απόφαση που πήρε να αλλάξει το σώμα της και να ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική. 

Πολλές φορές μπορεί να έχει ακούσει πώς υπερεκθέτει τον εαυτό της και την οικογένειά της, αλλά εκείνη κάνει πάντοτε αυτό που της αρέσει και την κάνει να αισθάνεται άνετα.

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο που παίζουν πλέον τα social media στη ζωή της, μιας και πλέον η καθημερινότητά της έχει αλλάξει εντελώς. Μέσα σε όλα μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πώς πλέον έχει βάλει σε μια σειρά και το κομμάτι της διατροφής και της γυμναστικής της, αφού ήθελε να φτιάξει την εικόνα του σώματός της.

  • Ως content creator, τι αντιπροσωπεύουν τα social media για σένα;

Τα social media μου αλλάζουν μαζί μου και κάθε φορά, σε κάθε φάση, αντιπροσωπεύουν κάτι άλλο. Πριν από τα παιδιά, ήταν ένας χώρος όπου έδειχνα την αγάπη μου για τα ταξίδια και το wellbeing. Αυτό κράτησε για μία διετία, μετά εστίασα στη μητρότητα. Τώρα, για να είμαι ειλικρινής, προσπαθώ να βρω ξανά την ταυτότητά μου. Από τη μια, δεν έχω πια όλο αυτό το ταξιδιωτικό και, από την άλλη, το θέμα της μητρότητας, το οποίο έχω, δεν θέλω να το μοιράζομαι τόσο πολύ.

  • Κάποιοι έχουν πει ότι ο Σάκης και η Χριστίνα υπερεκτίθενται. Αυτό πώς σου ηχεί;

Δεν με αφορά πλέον. Αν μπαίνει θέμα σύγκρισης, μπορώ να σκεφιώ δέκα ανθρώπους που εκτίθενται πιο πολύ από μας. Ίσιος κάποιοι το λένε αυτό γιατί είμαστε και οι δύο άνθρωποι των social. Εγώ είμαι ανοιχτό βιβλίο, θέλω να μοιράζομαι με τον περίγυρό μου. Δεν σκέηιτομαι ποτέ τι θα πει ο άλλος - και από τότε που έκανα παιδιά δεν το σκέφτομαι καθόλου. Απλώς κάνω αυτό που με κάνει χαρούμενη.

  • Υπάρχουν στιγμές που είπες ότι το έχεις παρακάνει και θέλεις ένα off;

Όχι. Αυτό που έχω πει είναι ότι με τα μωρά δεν μπορώ να επικεντρωθώ σια social media. Δεν έχω ούτε χρόνο ούτε ενέργεια για να αφοσιωθώ παιδιά. Έπιασα όμως τον εαυτό μου στην παραλία να μην τον ενδιαφέρει. Αγάπησα τον εαυτό μου επειδή έκανα δυο πλάσματα που λατρεύω. Δεν μπορείς ωστόσο να κατακτήσεις αμέσως αυτή την επίγνωση. Αλλιώς, οι έφηβοι θα ήταν σοφοί!

  • Όταν γέννησες τις κόρες σου. προβληματίστηκες;

Θέλησες να ξαναμπείς στο πρόγραμμα και στη γυμναστική σου; Τους πρώτους δύο μήνες, όπως ανέφερα, δεν ήξερα τι σκεφτόμουν και τι ένιωθα. Πολλές γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με την επιλόχεια κατάθλιψη. Εγώ δεν είχα επιλόχεια κατάθλιψη, είχα τα baby blues μου, και δεν πίεσα τον εαυτό μου. Για ένα χρόνο και κάτι, έλεγα ότι δεν ήμουν ακόμη έτοιμη, ήθελα να καθίσω με τα παιδιά μου. Όταν πέρασε αυτό το διάστημα, αποφάσισα να ξανα ξεκινήσω γυμναστική, όχι για το σώμα μου, αλλά για την ψυχολογία μου. Τώρα κάνω και γυμναστική και διατροφή επειδή θέλω.

  • Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής, διατροφής και περιποίησής σου;

Κάνω γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα και βάρη άλλες δύο. Όσον αφορά τη διατροφή μου, επιλέγω κυρίως πρωτεΐνη με σαλάτα. Τρώω και υδατάνθρακες, αλλά πρωί και μεσημέρι. Επίσης, πίνω πολύ νερό, ενυδατώνομαι. Θα σου έλεγα ότι είναι σημαντικός και ο ύπνος, αλλά , ακόμη είναι πολυτέλεια για μένα.

  • Τι ώρες κοιμάσαι δηλαδή;

Κοιμάμαι νωρίς, όταν πάρει ο ύπνος τα μωρά, αλλά ξυπνώ συχνά τη νύχτα γιατί με φωνάζουν. Σηκώνεται και ο Σάκης, αλλά συνήθως πηγαίνω εγώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved