Θωμαΐς Ανδρούτσου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με μαγιό στην παραλία, τέλη Δεκέμβρη!
Showbiz

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με μαγιό στην παραλία, τέλη Δεκέμβρη!

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ασχολείται σήμερα με κάτι τελείως διαφορετικό.

Η ίδια ασχολείται με την τεχνική breathwork και εξήγησε ότι αναπνέει με συγκεκριμένο τρόπο και τεχνική, η οποία κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου, την ηρεμεί και της επιτρέπει να βυθίζεται σε πιο κρυμμένα κομμάτια της.

«Ο διαλογισμός λειτουργεί μέσα από την αναπνοή, αλλά αυτό είναι κάτι πιο συγκεκριμένο. Παίρνω με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες από το υποσυνείδητο και αλλάζει τον προγραμματισμό μου από την παιδική μου ηλικία. Καταλαβαίνω την πραγματική μου ιστορία και στόχος είναι να με αγαπώ με απόλυτη αποδοχή σε όλα μου τα κομμάτια», δήλωσε πρόσφατα η ίδια και συνέχισε:

«Ζοριζόμουν ψυχολογικά, δεν ένιωθα καλά. Ήμουν στριμωγμένη και στο χρόνο και στις γενικότερες συνθήκες, δεν είχα χαρά. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και πάθαινα κρίσεις πανικού. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο, γιατί έρχονται να μας δείξουν πως κάτι μας πιέζει».

Σήμερα, προτελευταία μέρα του Δεκέμβρη, η Θωμαΐς Ανδρούτσου, μας ξάφνιασε με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς την είδαμε να βουτάει στη θάλασσα και να απολαμβάνει το μπάνιο της.

Δείτε την στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε και το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved