Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η σκληρή γυμναστική και οι προετοιμασίες για το All Star Survivor!
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η σκληρή γυμναστική και οι προετοιμασίες για το All Star Survivor!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Survivor All Star, μιας και σε λίγα εικοσιτετράωρα θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, για να αποδείξει τις ικανότητές της στον αγωνιστικό χώρο και στους στίβους μάχης.

Από την προηγούμενη φορά, είχαμε δει πώς η ίδια είχε δώσει όλη της την ψυχή για το συγκεκριμένο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πώς τα είχε καταφέρει πάρα πολύ καλά, μιας και είχε φτάσει πολύ κοντά στον μεγάλο τελικό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι πανέμορφη και η αλήθεια είναι πώς κάτι τέτοιο φαίνεται αν κάνουμε ένα scroll στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, που ανεβάζει περιεχόμενο και στιγμές από την καθημερινότητά της σχεδόν καθημερινά. Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει πώς η ίδια γυμνάζεται πολύ σκληρά, με ειδικές προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμη στο εκατό τοις εκατό να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω στους απαιτητικούς στίβους μάχης.

Η Ευρυδίκη λατρεύει το κολύμπι ενώ παράλληλα οι επισκέψεις της στο γυμναστήριο γίνονται όλο και περισσότερες, με την ίδια να έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί, γεμάτο μύες, κάτι που θα της χαρίσει μια θέση στο Survivor All Star για πολύ καιρό, σε σχέση με την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved