Έλενα Ασημακοπούλου: Οι τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και οι απώλειες που την έριξαν ψυχολογικά
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες και οι απώλειες που την έριξαν ψυχολογικά

Η Έλενα Ασημακοπούλου ήταν καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή για το 2022 στις Μαμα-δες και μίλησε για την κόρη της, Μαρία, τις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της και τις απώλειες των δικών της ανθρώπων που την έριξαν ψυχολογικά.

Η Έλενα Ασημακοπούλου είπε: «δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου γιατί ήταν πολλά χρόνια. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως είχα εγώ, ψυχολογικά μπορώ να πω ότι με είχε ρίξει πάρα πολύ. Γιατί και εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα ένα ακόμα παιδί μετά την Μαρία, να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά… μπαρούφες! Δεν είναι και κάτι, εντάξει, αλλά βιαζόμουν λίγο οπότε όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι και πέρασα δύσκολα είπα «ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω». Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα στη ζωή μου όταν ήμουν 27 χρονών, νεότατη».

Και πρόσθεσε: «Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο, μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα με απώλειες ανθρώπων δικών μας. Εκείνη την περίοδο δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη η οποία με βοήθησε πάρα πολύ».

Και συνέχισε λέγοντας η ηθοποιός: «Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved