Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη τους!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη τους!

 

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς πριν λίγες μέρες και δημοσίευσαν την πρώτη κοινή φωτογραφία με το μωρό τους.

Το ζευγάρι ντυμένο ασορτί θα υποδεχτεί το 2023 με το μωρό του αγκαλιά.

Ξεκινήσαμε τη χρονιά 202ΔΥΟ και υποδεχόμαστε την καινούργια 202ΤΡΕΙΣ» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας ενώ σημείωσε και τη λέξη «οικογένεια».

Με τον Ίαν Στρατή έχουν δημιουργήσει πλέον την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν και η αλήθεια είναι πώς με τίποτα δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους, αλλά και την συγκίνησή τους για το νεογέννητο μωράκι τους.

Στις 5 Δεκεμβρίου 2022, η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μανούλα για πρώτη φορά και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Μαμά και κόρη από την πρώτη στιγμή είναι αχώριστες και έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία η μια στην άλλη και αυτό φαίνεται και από κάθε νέο post που κάνει η ίδια στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Δείτε την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού με το μωρό του στην παρακάτω gallery

Να σας θυμίσουμε ότι ο γιατρός της, ο Θάνος Παράσχος είχε πει: «Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750 γρ. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση. Για λόγους ασφαλείας της Μαίρης και του μωρού έγινε η καισαρική. .Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Η Μαίρη δεν κοιμήθηκε ποτέ. Tης έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, τα έβλεπε όλα, το είδε το μωρό.

Έζησε το γεγονός της γέννησης. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να την δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και πολύ ψύχραιμη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved