Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Η σπάνια κοινή φωτό στα social media! Άλλαξαν χρόνο... αγκαλιασμένοι!
Showbiz

Ράντου – Παπακωνσταντίνου: Η σπάνια κοινή φωτό στα social media! Άλλαξαν χρόνο... αγκαλιασμένοι!

Αγκαλιασμένοι και ευτυχισμένοι άλλαξαν χρόνο η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το ζευγάρι που μετρά κάμποσα χρόνια μαζί είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής showbiz και πάντα χαιρόμαστε όταν τους βλέπουμε μαζί.

Αν και δεν κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις αυτή τη φορά η Ελένη Ράντου μας χάρισε ένα υπέροχο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Οι δυο τους σε μια όμορφη selfie πόζαραν αγκαλιά και η ηθοποιός έστειλε τις ευχές της για το νέο έτος.

«Καληηηη , καλύτερη χρονιά!!!Με υγεία, τρυφερότητα κι ευγένεια!!!!», έγραψε η ίδια.

Δες τη φωτό στη gallery

«Όταν βρέθηκα δίπλα στον Βασίλη, εγώ μόλις ξεκινούσα και έπρεπε να σταθώ στο ύψος μιας πολύ μεγάλης ιστορίας. Υπήρχε κι ένα περιβάλλον γυναικών, οι οποίες ήταν έξαλλες μαζί μου. Τι είχα ακούσει! Επειδή φορούσα μίνι, ήμουν φτηνιάρα, ελαφριά, έλεγαν ότι θα τον εκμεταλλευτώ…

Νομίζω ότι δεν με έχει αγαπήσει άνθρωπος, περισσότερο από τον Βασίλη, γιατί με έχει αποδεχθεί, ακριβώς όπως είμαι. Δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει, με σεβάστηκε, με εκτίμησε πάρα πολύ, με ένα διακριτικό τρόπο, χωρίς να το δείχνει ούτε στον εαυτό του, ούτε σε εμένα! Συνήθως το μαντεύω. Επιμείναμε σε αυτή τη σχέση, την προστατεύσαμε και την κρατήσαμε. Είναι ένας κύκλος ζωής που μου φέρνει γαλήνη», είχε εξομολογηθεί η ίδια για τη γνωριμία και τη σχέση τους.