Βανδή – Μπισμπίκης: Έτσι πέρασαν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς – Οι ευχές και η ανατρεπτική φωτό
Showbiz

Βανδή – Μπισμπίκης: Έτσι πέρασαν το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς – Οι ευχές και η ανατρεπτική φωτό

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να άλλαξε χρονιά στο πλατό του j2us, ωστόσο η μέρα σήμερα (1-01) είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή η Δέσποινα Βανδή έστειλε δημόσια τις ευχές της στον ηθοποιό ενώ μας αποκάλυψε και πώς πέρασαν το μεσημέρι της φετινής Πρωτοχρονιάς τους.

Το ζευγάρι γιορτάζει την πρώτη ημέρα του χρόνου και φυσικά την γιορτή με ένα επίσημη εορταστικό γεύμα οπού έχει επιμεληθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης αφού όπως έγραψε η Δέσποινα στη λεζάντα ψήνει εδώ και κάμποσες ώρες για όλους.

Η δε φωτό φουλ ανατρεπτική με τον ηθοποιό να είναι επί τω έργω!

«Χρόνια πολλά μωρό μου! Γιορτάζει και ψήνει τρεις ώρες τώρα για όλους μας», έγραψε η τραγουδίστρια.

Δες την στη gallery

«Αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε το 1995, εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη με ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Χωρίς φίλους, ήταν Χριστούγεννα και μου θύμισε εκείνη τη στιγμή. Μου θυμίσει την μοναξιά, η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα. Διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι. Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα 30 χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπάω. Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι», είπε η Δέσποινα στο live του τελικού με αφορμή του τραγούδι που ερμηνεύσαν οι νικητές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved