Τσαμπάζη:Η πρώτη Πρωτοχρονιά μετά το «φευγιό» του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - Ανατριχιάζει η ανάρτησή της
Showbiz

Τσαμπάζη:Η πρώτη Πρωτοχρονιά μετά το «φευγιό» του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - Ανατριχιάζει η ανάρτησή της

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών και αυτή είναι η πρώτη Πρωτοχρονιά μετά το «φευγιό» που η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη άλλαξε μόνη της χρονιά, χωρίς τον αγαπημένο της. 

Φέτος ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα που η Δώρα Τσαμπάζη πέρασε τις γιορτές με τα παιδιά τους, χωρίς να τον έχουν πλάι τους.

Η Δώρα Τσαμπάζη συγκινεί με την ανάρτησή της ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

«Το 2023 μπήκε και θα κάποιος θα έλεγε ότι πρέπει να νιώθω ανακούφιση για αυτή την δύσκολη χρονιά που έφυγε. Όμως τι ανακούφιση μπορώ να νιώσω όταν από εδώ και πέρα, κάθε χρόνος θα με βρίσκει χωρίς τον άνθρωπο μου;

Οπότε η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν κακές και καλές χρονιές, δεν φταίνε τα χρόνια για την δυστυχία μας, καμιά φορά δεν φταίει και κανένας. Ακόμα και η χειρότερη χρονιά μέσα της σίγουρα θα κρύβει έστω και κάποιες όμορφες στιγμές. Και αυτές πρέπει να κρατάμε και ταυτόχρονα από αυτές να κρατιόμαστε. Καλή χρονιά με ΥΓΕΙΑ σε όλους», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δώρα Τσαμπάζη.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής 14 Οκτωβρίου σε ηλικία 43 ετών, νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου, την οποία και προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τα δυο τελευταία χρόνια. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, με την οικογένειά του να μην μπορεί με τίποτα να πιστέψει πώς το δικό τους παιδί έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved