Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υποδέχτηκε το νέο χρόνο μέσα από το νοσοκομείο – Η ανάρτησή της
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Υποδέχτηκε το νέο χρόνο μέσα από το νοσοκομείο – Η ανάρτησή της

Μέσα από το νοσοκομείο υποδέχτηκε το νέο έτος η Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Το κορίτσι που συνεχίζει να μάχεται με όλη της τη δύναμη, παρά το γεγονός ότι άλλαξε χρονιά μέσα στο δωμάτιο ενός νοσοκομείο, καθώς είχε προγραμματισμένο χειρουργείο, θέλησε να στείλει τις ευχές του για το νέο έτος!

«Καλή και όμορφη χρονιά σε όλους. Εμένα με βρήκε σε προγραμματισμένο χειρουργείο όλα καλά. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους παλεύουν με την υγεία τους όλα θα πάνε καλά. Με αγάπη Ιωάννα», έγραψε η Ιωάννα ποστάροντας μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

Πριν από δύο χρόνια ξεκίνησε ένας γολγοθάς για την Ιωάννα, που ακόμα συνεχίζεται, αφού το τέλος δεν είναι κοντά, «θα ήθελα πολύ να πω ότι είμαι κοντά στο να τελειώσει όλο αυτό, αλλά δεν ισχύει. Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη να μου πει συγκεκριμένα κάτι, γιατί κανείς δεν ξέρει. Εξαρτάται από τον οργανισμό, έχει να κάνει με το είδος του εγκαύματος... Είναι όλα πολύ σχετικά και παίζει σημαντικό ρόλο το πόσο εγώ η ίδια ακολουθώ τις οδηγίες, γιατί αυτό μπορεί να με πάει μπροστά, μπορεί και πίσω, θέλω να πιστεύω πως μπορεί να μην είμαι κοντά στο τέλος, αλλά έχω κάνει σημαντική απόσταση», παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved