Πρωτοχρονιά 2023: Οι επώνυμοι εύχονται «καλή χρονιά» με τις πιο εναλλακτικές φωτογραφίες
Showbiz

Πρωτοχρονιά 2023: Οι επώνυμοι εύχονται «καλή χρονιά» με τις πιο εναλλακτικές φωτογραφίες

Το νέο έτος μπήκε και οι επώνυμοι κατέκλυσαν το Instagram με τις αναρτήσεις τους για καλή χρονιά.

Ωστόσο εμείς επιλέξαμε να σας δείξουμε εκείνες τις φωτογραφίες που δεν είναι οι κλασσικές από τα ρεβεγιόν ή κάτι τέτοιο.

Ας πάρουμε για παράδειγμα τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πόζαρε με φανελάκι από ένα… δάσος; βουνό; Κάπου τέλος πάντων που εκείνη θέλησε να μας δείξει και να μας ευχηθεί χρόνια πολλά. «Ανατροπή!
Παραμονή πρωτοχρονιάς με φανελάκι!
Ναι γιατί όχι…!
Να είναι όλο το 2023 μια ευχάριστη ανατροπή!
Καλή χρονιά! ✨
Υγεία και
φως, αστέρια, ήλιος, βουνά, πεύκα, έλατα, θάλασσες, πράσινο, γαλάζιο!!!💖✨🌺✨🌸”, έγραψε

Η Μαρία Μπεκατώρου από την άλλη μοιράστηκε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές κι έγραψε: «Και πως να είναι άραγε το 2023;Να έχει χαρά,ανεμελιά,χαμόγελο,πολλή αγάπη και καλοσύνη…
Να έχουμε υγεία αγαπημένοι μου,να ουρλιάζουμε από χαρά…Και αν ακούγεται υπερβολικό…Να γελάμε με τη καρδιά μας και να έχουμε μόνο καλούς ανθρώπους γύρω μας.Αυτούς που αγαπάμε πολύ και μας αγαπούν και εκείνοι…Πολύ…Η αγάπη άλλωστε δεν θέλει λίγο…Και να έχουμε «ανοιχτή ψυχή» για ότι καλό θα έρθει.
Και στο κάτω-κάτω έχουμε κάθε δικαίωμα να θέλουμε μια καλύτερη χρονιά.Που θα είναι…
Καλή και ευλογημένη χρονιά 🤍”

H Σια Κοσιώνη συγκέντρωσε κάποιες από τις γκριμάτσες της κι έγραψε: «Αγαπητό 2023, όχι άλλες «πλάκα μου κάνετε» φάτσες! Καλή μας χρονιά αγαπημένες κι αγαπημένοι μου, χωρίς πολέμους, χωρίς πυρηνικά, χωρίς πανδημία, χωρίς βία, χωρίς αστεροειδείς, σεισμούς, λιμούς και καταποντισμους, χωρίς ειδήσεις που μας βγάζουν από τα ρούχα μας, χωρίς ό,τι μας σόκαρε και μας πόνεσε το 2022. Υγεία, αγάπη και δύναμη! #youarekiddingme #faces #wishes #happynewyear #love #peace #strength #love #2023 #bekind”

Δες μερικές ακόμη τέτοιου τύπου αλλά και τις πιο κλασσικές στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved