Γιώργος Παπακώστας: Έχεις δει την κούκλα σύντροφό του; - Θα εντυπωσιαστείς!
Showbiz

Γιώργος Παπακώστας: Έχεις δει την κούκλα σύντροφό του; - Θα εντυπωσιαστείς!

Ο Γιώργος Παπακώστας είναι ένας από τους πιο γνωστούς σεφ, ενώ η τηλεοπτική συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη κρατάει χρόνια. Ο Γιώργος Παπακώστας όπως έχει αποκαλύψει έχει βρει τον έρωτα εδώ και δύο χρόνια περίπου στα μάτια της εντυπωσιακής Φωτεινής.

Μάλιστα, η οικονομολόγος μετακόμισε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη για χάρη του συντρόφου της και πλέον είναι αχώριστοι. Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, και πολλοί αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο γνωστός σεφ έχει αποφασίσει από την πρώτη στιγμή να μην προβάλλει την προσωπική του ζωή, ενώ περιορισμένες είναι και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Η σύντροφός του, Φωτεινή έκανε την εξαίρεση και δημοσίευσε τα social media ένα κοινό τους στιγμιότυπο με αφορμή την γιορτή του Γιώργου Παπακώστα στην οποία είχε γράψει:«Χρόνια πολλά στο πιο όμορφο αγόρι που μου έμαθε να ξεχωρίζω το κασέρι, από το τυρί και την οικοδομή από την πολυκατοικία, και με έκανε να αφήσω τη Θεσσαλονίκη για πάρτη του. Να σε χαίρομαι και να με ταλαιπωρείς για μια ζωή».

Με την σειρά του, ο Γιώργος Παπακώστας είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα» και είχε αποκαλύψει ότι στα σχέδιά του είναι ο γάμος.

«Ακόμα δε θεωρώ ότι είμαι αναγνωρίσιμος. Πιο πολύ με ενοχλεί όταν μετά τις φωτογραφίες των παπαράτσι ασχολούνται με αυτές, παρά με την ιδιότητά μου. Με τη Φωτεινή είμαστε μαζί και δεν με νοιάζει αν μας βγάλει κάποιος παπαράτσι φωτογραφίες. Επειδή μεγάλωσα σε “δεμένη” οικογένεια, πάντα ήξερα ότι θέλω να παντρευτώ, αλλά και να παραμείνω παντρεμένος όταν παντρευτώ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπακώστας.

Δείτε στην gallery την κούκλα σύντροφό του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved