Θυμάστε την Μπουλίτσα από το Καφέ της Χαράς; Ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι με την ηθοποιό μητέρα της
Showbiz

Θυμάστε την Μπουλίτσα από το Καφέ της Χαράς; Ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι με την ηθοποιό μητέρα της

Μαζί στο θεατρικό σανίδι θα βρεθούν για πρώτη φορά η Λίλιαν Αρχοντή και η κόρη της Χριστίνα Ιουστίνα, γνωστή στο ευρύ κοινό και ως «Μπουλίτσα», από τον ομώνυμο ρόλο που είχε ερμηνεύσει ως παιδάκι στο θρυλικό «Καφέ της Χαράς».

Έπειτα από την αποχώρηση (για λόγους υγείας) της ηθοποιού Αθανασίας Ξενοπούλου από το έργο «Βυσσινόκηπος» του Τσέχωφ, που ανεβαίνει με επιτυχία από τον περασμένο Οκτώβριο στο Μικρό Broadway, τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ανία, που υποδυόταν εκείνη, αναλαμβάνει τώρα η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, αρχίζοντας μάλιστα τις παραστάσεις της από αύριο, Τρίτη 3 Ιανουάριου 2023.

Στον «Βυσσινόκηπο» παίζει -ως γνωστόν- και η μητέρα της Λίλιαν, ερμηνεύοντας απολαυστικά τον χαρακτήρα της Σαρλότα, ενώ είναι και βοηθός του σκηνοθέτη της παράστασης Βασίλη Πλατάκη. Κάπως έτσι μάνα και κόρη, οι οποίες απασχόλησαν έντονα την επικαιρότητα το περασμένο καλοκαίρι, καταγγέλλοντας μέσω της «Espresso» ένα ακραίο περιστατικό ένστολης βίας εναντίον τους, πρόκειται να συνεργαστούν θεατρικά.

Οι πρόβες τους άρχισαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες και πλέον η νεαρή ηθοποιός αισθάνεται καθ ’ όλα έτοιμη να δώσει σάρκα και οστά στην ηρωίδα του Τσέχωφ Ανία. Σημειώνεται πως η Λίλιαν Αρχοντή και η Χριστίνα Ιουστίνα έχουν συναντηθεί και τηλεοπτικά δύο φορές στο μακρινό παρελθόν. Η πρώτη ήταν στο «Καφέ της Χαράς», όπου η «Μπουλίτσα» είχε μόνιμο ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα, και η δεύτερη στο σίριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί». Όπως έχει εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στην «Espresso» η Λίλιαν Αρχοντή, έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη της, την οποία και μεγάλωσε μόνη της, χωρίς την παρουσία του πατέρα, έχοντας μόνο στη στήριξη της μητέρας της, κυρίως στο ότι της κρατούσε τη μικρή όσο εκείνη εργαζόταν.

«Δούλευα σε τηλεόραση και θέατρο συνέχεια, οπότε δεν αντιμετώπισα οικονομικά θέματα. Έστειλα το παιδί μου σε ιδιωτικό σχολείο, το σπούδασα, ξένες γλώσσες, δραστηριότητες, αθλήματα, ό,τι ήθελε... Τα κατάφερα και καμαρώνω γι’ αυτό» μας είχε δηλώσει η Λίλιαν Αρχοντή για την «Μπουλίτσα» της πριν από λίγους μήνες.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved