Νέος έρωτας στην πόλη: Μάθετε τα πάντα για τη νέα σύντροφο του Αναστάσιου Ράμμου!
Showbiz

Νέος έρωτας στην πόλη: Μάθετε τα πάντα για τη νέα σύντροφο του Αναστάσιου Ράμμου!

Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της γενιάς του και μετρά πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

O Aναστάσιος Ράμμος έχει τους τελευταίους δυο μήνες σχέση με την ηθοποιό Ζάνα Μαλίκη, η οποία είναι και η πρωταγωνίστρια του νέου του video clip που μόλις κυκλοφόρησε. Το νέο του κομμάτι για το οποίο έκανε video clip ονομάζεται «Της Κόλασης Φωτιά».

Ο τραγουδιστής από τα πρώτα του κιόλας βήματα είχε αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί μόνο με τα τραγούδια του, ωστόσο ο έρωτας του για την Ζάνα είναι τόσο μεγάλος που πλέον δεν τον νοιάζει να μάθουν όλοι την σχέση τους.

Έτσι λοιπόν, ο Αναστάσιος Ράμμος έκανε την πρώτη του κοινή ανάρτηση με την σύντροφο του στον λογαριασμό του στο Instagram και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Εσίμωσέ μου κι ήκουσα πάλι τη μυρωδιά τζη που ‘ναι γεμάτη έρωντα , δίκταμο και νεράτζι» έγραψε στην ανάρτηση του ο τραγουδιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved