Showbiz

Σπύρος Δημητρίου: Σοκαρισμένος από σχόλιο που διάβασε σε βίντεο από τον γάμο του με την Ελεωνόρα

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Breakfast @Star μίλησε ο σύζυγος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Σπύρος Δημητρίου.

Ο δικηγόρος ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε ποιο ήταν εκείνο το σχόλιο που διάβασε κάτω από βίντεο που είχε θέμα τον γάμο του και σοκαρίστηκε.

«Εκτός του ότι ικανοποιεί τη ματαιοδοξία και τον ναρκισσισμό που μπορεί να έχουμε όλοι, η απάντηση είναι όχι, δεν έχω συνηθίσει την αναγνωρισιμότητα από την τηλεόραση. Δεν έχω σχέση με τον χώρο της σόουμπιζ και το lifestyle. Όταν παντρεύτηκα, μου έκανε εντύπωση, είδα ένα βίντεο στο Youtube από τον γάμο και πήγα στα σχόλια γιατί νόμισα ότι θα εύχονταν οι άνθρωποι και γράφανε “ψόφο” και σοκαρίστηκα. Δεν πίστευα ότι υπάρχει άνθρωπος που ανοίγει υπολογιστή για να βρίσει μόνο. Δεν ξέρω αν υπάρχει ψυχιατρικά λέξη», είπε ο ίδιος.

«Μην το διαδόσετε, το κέντρο το μισώ. 44 χρόνια που ζω στην Αθήνα δεν κατάφερα να τη μεταβολίσω. Ίσως αγαπάω περισσότερο το βουνό. Ίσως κάποια στιγμή εφαρμόσω το δόγμα ότι “θα πάρουμε τα βουνά”. Η Ελεωνόρα διαφωνεί κάθετα», είπε με χιούμορ για τη σύζυγό του.

«Τις πρώτες φορές που βγήκα στη Ζήνα μιλούσα σαν να δίνω μάθημα στη Νομική. Μιλούσα πολύπλοκα και μου λέει κάποιος συνάδελφός μου ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς. Και άρχισαν να μιλάω πιο απλά», συμπλήρωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved