Χάρης Μαυρουδής: Η δημόσια έκκληση του ηθοποιού: «Επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας... »
Showbiz

Χάρης Μαυρουδής: Η δημόσια έκκληση του ηθοποιού: «Επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας... »

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον Νότη Μαυρουδή το Σάββατο (7-01).

Ο γιος του Χάρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε πως η πολιτική κηδεία του μπαμπά του θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 7/1 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου και στη συνέχεια, η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα ενώ παράλληλα έκανε και μια δημόσια έκκληση να αποχωρίσουν οι δημοσιογράφοι έξω από το σπίτι τους σεβόμενοι τον πόνο τους αυτή την ώρα.

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.
Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη "δημοσιογραφία" δεν "έπαιξε" ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.
Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι "δημοσιογράφοι" γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.
Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε», έγραψε ο ηθοποιός.

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.
Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.
Λογαριασμός κατάθεσης: Alpha Bank ΦΛΥΑ Α.Ε ΙΒΑΝ GR 0301403600360002320000087
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας.
Η οικογένειά του» έγραψε ο γιος του Νότη Μαυρουδή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved