Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο gossip-tv: «Με τον έρωτα είμαι μπερδεμένη τελευταία...»
Showbiz

Η Παυλίνα Βουλγαράκη στο gossip-tv: «Με τον έρωτα είμαι μπερδεμένη τελευταία...»

«Σε κάποιο σύμπαν μια φορά….», λέει ένας από τους στίχους της και αυτόματα θυμίζει την αγαπημένη όλων φράση «μια φορά κι έναν καιρό…» και ταιριάζει τόσο απόλυτα με την νεραϊδένια μορφή της Παυλίνας Βουλγαράκη και τα γιατί στην περίπτωσή της περιττεύουν…

Και αυτή η συνέντευξη μαζί της έρχεται στην πιο κατάλληλη στιγμή. Και εδώ τα γιατί.. χρειάζονται για όσους δεν τη γνωρίζουν. Γιατί η Παυλίνα Βουλγαράκη είναι ελπίδα, είναι η μουσική με το πλέον θετικό πρόσημο.

Η Παυλίνα τραγουδάει για την αγάπη, για την ομορφιά της ψυχής, για κάτι ζωές που θέλουμε όλοι να περάσουμε μια βόλτα… γιατί η Παυλίνα με τη φωνή της ρίχνει φως, ξορκίζει το κακό και μέσα στην τρέλα του κόσμου μοιράζεται την ισορροπία που έχει μέσα της.

Με ομορφιά παραδεισένια, ήχους βελούδινους και τραγούδια που σε ταξιδεύουν στην διαχρονικότητα της καλλιτεχνική της υπόστασης η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται ξανά στο Half Note για να καλωσορίσει έτσι τη νέα χρονιά, με ένα δυνατό μουσικό μήνυμα για όλους, όσοι κοιτάνε προς «τα πάνω» και βλέπουν φως, αγάπη και ελπίδα.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μιλά αποκλειστικά στο gossip-tv με αφορμή τις εμφανίσεις της στην αγαπημένη όλων μουσική σκηνή.

Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στο Half Note
«Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε πέρσι με 12 sold out παραστάσεις, στην πραγματικότητα παίζαμε όλη την σεζόν, οπότε σε πρώτη φάση νιώθω οικεία. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στο half note. Μια συνοδεύει μια ομάδα μουσικών που είναι ένας κι ένας, αισθάνομαι περήφανη που τους έχω δίπλα μου. Το πρόγραμμα είναι εντελώς διαφορετικό από πέρσι. Ελάχιστα σημεία κρατήσαμε. Επικρατεί φέτος θα έλεγα το λαϊκό στοιχείο. Κάτι ξένο για εμένα. Έχω ένα συναίσθημα ανυπομονησίας κι ενθουσιασμού»

Είναι τέτοια η εποχή που ο κόσμος έχει ανάγκη περισσότερο από όλα την ελπίδα. Τι περιμένεις εσύ, κάνοντας τον απολογισμό σου, για τη νέα χρονιά;

«Θα ήθελα η προσωπικότητα μου να εκφράσει τα θέλω της ψυχής μου. Να σπάσω απομεινάρια συμπλεγμάτων και παλιών μοτίβων. Να πορεύομαι αληθινά κι απελευθερωμένα και να γελάω πολύ».

Ετοιμάζεις ένα πρόγραμμα με οδηγό τις συγκινήσεις, τις φιλίες και φυσικά τους έρωτες. Ποιος ο ρόλος κάθε μιας από τις παραπάνω λέξεις στη δική σου ζωή;

«Συγκινούμαι εύκολα. Βλέποντας μια όμορφη εικόνα στον δρόμο ας πούμε. Η ομορφιά, έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ, με συγκινεί. Βλέποντας μια πράξη υποστήριξης, πόσο μάλλον βιώνοντας μια. Οι φιλίες μου για εμένα είναι ό, τι πιο σημαντικό έχω έως τώρα. Έχω επιλέξει τους φίλους μου κι εκείνοι αντίστοιχα , δεν είμαστε άνθρωποι που τυχαία έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον. Με τον έρωτα είμαι μπερδεμένη τελευταία. Δεν ξέρω τι αισθάνομαι και τι ρόλο παίζει στην ζωή μου. Ο έρωτας που βιώνω σε αυτή την φάση είναι κυρίως με τον δίσκο που ετοιμάζω, μου έχει πάρει το μυαλό».

Η έκφραση μου δίνει ανεξάντλητη ενέργεια πάνω στη σκηνή
«Μιας και είμαι εσωστρεφής και κλειστή, πάνω στην σκηνή μου δίνεται η ευκαιρία να εκφραστώ και να επικοινωνήσω με έναν τρόπο διαφορετικό. Αυθεντικό κι απόλυτο, το έχω ανάγκη. Επίσης μου δίνει ενέργεια ο κόσμος. Οι άνθρωποι που έρχονται σε μια παράσταση και με τιμούν με κάνουν να θέλω να ανταποδώσω αυτή την κίνηση ακόμα περισσότερο».

Τι είναι αυτό που δίνει στην Παυλίνα Βουλγακάκη ανεξάντλητη ενέργεια πάνω στη σκηνή;

«Η έκφραση. Μιας και είμαι εσωστρεφής και κλειστή, πάνω στην σκηνή μου δίνεται η ευκαιρία να εκφραστώ και να επικοινωνήσω με έναν τρόπο διαφορετικό. Αυθεντικό κι απόλυτο, το έχω ανάγκη. Επίσης μου δίνει ενέργεια ο κόσμος. Οι άνθρωποι που έρχονται σε μια παράσταση και με τιμούν με κάνουν να θέλω να ανταποδώσω αυτή την κίνηση ακόμα περισσότερο».

Έχεις μια απίθανη θεατρικότητα όταν ερμηνεύεις και αναρωτιέμαι αν έχεις σκεφτείς ποτέ να το κάνεις πιο επαγγελματικά, λαμβάνοντάς ας πούμε μέρος σε μια μουσικοθεατρική παράσταση

«Με ρωτάνε συχνά, δεν ξέρω γιατί. Δεν μου έχει προταθεί κάτι που να μ ενδιαφέρει αλλά εάν συνέβαινε θα το δοκίμαζα θεωρώ από περιέργεια».

Το γράψιμο σου δεν είναι απλοί στίχοι, είναι σαν να ακούει κανείς αληθινές ιστορίες, ντυμένες με ωραία μουσική. Τι σου δίνει έμπνευση;

«Είναι σαν ημερολόγιο για εμένα αυτά που γράφω. Ξέρω ότι το κάθε τραγούδι συμβολίζει μια στιγμή, μια περίοδο της ζωής μου. Η έμπνευση είναι κάτι σχετικό. Σε πιάνει σε ανύποπτο χρόνο πολύ συχνά όμως εάν ζεις μ εκείνη, εάν δηλαδή την κουβαλάς μέσα σου καθημερινά και επιδιώκεις να την εντοπίζεις αυξάνεται κάπως. Εμπνέεσαι, εμπνέεις κι αυτός είναι ένας τρόπος ζωής».

Πώς βρίσκεις την ηρεμία μέσα σου; Ποια σκέψη σε απεγκλωβίζει;

«Όταν κάνω μια βόλτα μόνη μου στην φύση , χωρίς κινητό, συνήθως ηρεμώ. Με ηρεμεί η σκέψη ότι ο κάθε άνθρωπος έχει να διανύσει και να ζήσει το δικό του μονοπάτι».

Ποιο από τα τραγούδια σου, είναι αυτό λέμε «κομμένο και ραμμένο» πάνω σου; Που να σε χαρακτηρίζει απόλυτα;

«Αυτά που γράφω τώρα είναι πάνω μου. Θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Κατά τα άλλα έχω μια αδυναμία στο «έλα λίγο πιο κοντά» και στο «καμία ψυχή».

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα με τις κακοποιημένες γυναίκες να είναι σχεδόν κάθε μέρα πρώτο θέμα στις ειδήσεις κι έχοντας ζήσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στις γυναίκες που έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο;

«Να μην φοβούνται να μιλήσουν. Να ζητήσουν βοήθεια ώστε να δημιουργηθεί ένα σχέδιο διάσωσης και διαφυγής».

Πώς νιώθεις που πλέον οι γυναίκες μιλάνε ανοιχτά και δεν κρύβουν κάτω από το «χαλί» τέτοιες συμπεριφορές;

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό».

Αν γύρισες τον χρόνο πίσω στην περίοδο της γνωριμίας με τον άνθρωπο που σε μεταχειρίστηκε άσχημα, ποιο θα ήταν το σημάδι εκείνο που θα έβλεπες και τότε απέρριψες ενώ τώρα με μια δεύτερη ματιά, αν το αντιλαμβανόσουν θα έφευγες μακριά;

«Νομίζω ότι προέκυψε ξαφνικά και δεν είχα ιδιαίτερα σημάδια. Με την εμπειρία μου ως γυναίκα ίσως ένα σημάδι να ήταν η τόσο μεγάλη κι υπερβολική επιμονή στο φλερτ, εννοώ παρά ήταν».

Μετά τη δημοσιοποίηση της δικής σου ιστορίας έλαβες μηνύματα από γυναίκες που ζήτησαν τη στήριξή σου;

«Είμαι σε επαφή καθημερινά με γυναίκες έτσι κι αλλιώς μέσω οργανισμών αλλά ναι, έλαβα κάποια μηνύματα προσωπικά και συγκινητικά».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός θα μας παρασύρει σ ένα μουσικό ταξίδι με οδηγό την καρδιά, γεμάτο από συγκινήσεις, φιλίες κι έρωτες.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ανέβει στη σκηνή με τη μπάντα της και την ενέργεια της, για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα χωρίς στεγανά και όρια, από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ίδια και την μέχρι τώρα πορεία της.

Από τους «Λαβύρινθους που φτιάχνουμε» θα μάθουμε «πως Συνεχίζεται η ζωή» που γίνεται «Χίλιες ζωές» και όλα αυτά με μία «Ηλιαχτίδα» μέσα μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved