Μάνος Γερωνυμάκης: Οι 4 διαφορετικοί ρόλοι στην TV φέτος, η απόφαση ζωής & η δουλειά σε δομή ΑΜΕΑ
Showbiz

Μάνος Γερωνυμάκης: Οι 4 διαφορετικοί ρόλοι στην TV φέτος, η απόφαση ζωής & η δουλειά σε δομή ΑΜΕΑ

Στα 37 του αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική και σήμερα, οχτώ χρονιά μετά, συμμετέχει σε τέσσερα από τα καλύτερα σίριαλ της σεζόν.

Ο Μάνος Γερωνυμάκης μιλά για το πόσο καταλυτικά επηρεάζουν οι χαρακτήρες που υποδύονται τους βασικούς ήρωες της σειράς.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σάς βρίσκουμε σε τέσσερα σίριαλ: Στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, στο «Η δική μας οικογένεια» στο OPEN, ως Στέλιο, συνεργάτη του Λόγιου, στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1, όπου υποδύεστε έναν ψυχίατρο, αλλά και στην «Πτώση», τη σειρά που θα δούμε στη δημόσια τηλεόραση στο ρόλο ενός ανακριτή που θα αλλάξει τα δεδομένα. Πώς καταφέρνετε να «συνυπάρχετε» με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες;

Στους «Παγιδευμένους» ήμουν ο πρώτος ύποπτος για το ρόλο του ψαρά. Χρωστώ πολλά στη Βίκυ Μανώλη και την ευχαριστώ. Σε κάθε σίριαλ προσπαθώ να προσαρμοστώ ώστε να ανταποκριθώ στις ανάγκες κάθε ρόλου.

Στη «Δική μας οικογένεια» ο Στέλιος συνεργάζεται με τον Λάγιο που είναι πολύ κομβικό πρόσωπο στη σειρά. Πώς θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια;

Θα είναι ραγδαίες. Η εμφάνιση του Στέλιου στα επόμενα επεισόδια θα είναι πιο διευρυμένη, καθώς θα προσπαθεί να συλλέξει και άλλες πληροφορίες σχετικά με την κλοπή των σχεδίων της πρώτης ελληνικής μηχανής. Ένοχος για την κλοπή είναι ο Διονύσης (Απόστολος Γκλέτσος), με τον οποίο συνεργαζόμαστε υπογείως. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ότι ο Διονύσης είναι ο κρυφός συνεργάτης του Λάγιου.

Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» υποδύεστε τον ψυχίατρο ενός μέλους της σπείρας. Η σειρά έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές τόσο για το σενάριο όσο και για τη σκηνοθεσία της.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη σειρά. Από την αρχή την παρακολουθούσα φανατικά και έλεγα ότι θα ήθελα να συμμετάσχω. Ευτυχώς, όλα ήρθαν τόσο θετικά και κατάφερα να ενταχθώ στο συγκεκριμένο καστ.

Σιγά σιγά, στη σειρά αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα γίνουν αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της Ευαγγελίας.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις θα οδηγήσουν σίγουρα σε ένα απρόσμενο τέλος και το βέβαιο είναι ότι κάθε φορά οι τηλεθεατές θα εκπλήσσονται από τα όσα αποκαλύπτονται.

Πώς νιώθετε που σε μια τόσο απαιτητική και ανταγωνιστική χρονιά βρίσκεστε σε τέσσερις παραγωγές;

Θέλει πολύ κόπο για να καταφέρεις κάτι τέτοιο και πολλή αγάπη για αυτό που κάνεις. Βοηθήθηκα πάρα πολύ, κυρίως από τους ανθρώπους του χώρου, και τους ευχαριστώ για αυτό, για το ότι μου έδωσαν αυτές τις ευκαιρίες σε μια τόσο ανταγωνιστική χρόνια και σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επάγγελμα.

Υπήρχαν περίοδοι που δυσκολευόσασταν να αντεπεξέλθετε οικονομικά, προσπαθώντας να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα;

Παρόλο που είμαι σχετικά πρόσφατος στο χώρο, διότι πήγα στη σχολή στα 37 μου, αισθάνομαι πολύ τυχερός που καταφέρνω και δουλεύω τα τελευταία χρόνια. Φυσικά υπήρξε και χρονιά που δεν δούλεψα καθόλου, αλλά λέω «δόξα τω Θεώ», γιατί έχω τη βασική μου δουλειά, οπότε δεν αντιμετώπισα θέμα βιοπορισμού.

Τι σας ώθησε στα 37 σας να σπουδάσετε υποκριτική;

Το θέατρο ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη. Από μικρό παιδί το αγαπούσα και με την παρότρυνση του αδελφού μου το τόλμησα και μου βγήκε σε καλό.

Δεν είναι σύνηθες κάποιος σε αυτή την ηλικία να μπει στη διαδικασία να σπουδάσει ένα νέο αντικείμενο.

Τα όνειρα δεν πρέπει να σταματούν ποτέ, σε καμία ηλικία.

Ποια είναι η δουλειά σας παράλληλα με την υποκριτική;

Εργάζομαι σε μια δομή ατόμων με ειδικές ανάγκες και είμαι χαρούμενος που μπορώ και προσφέρω σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι άνθρωποι που σου επιστρέφουν την αγάπη που τους δίνεις. Την ανιδιοτελή αγάπη τους.

Πάντα όποιος προσφέρει νιώθει με έναν τρόπο μια αγαλλίαση...

Ναι, έτσι είναι. Αυτό που εισπράττω από τους συγκεκριμένους ανθρώπους ξέρω ότι είναι αληθινό. Το χαμόγελό τους με κάνει να ξεχνώ τις δύσκολες στιγμές της δικής μου καθημερινότητας.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved