Νάτσης: Η Διονυσία Γεωργιάδου ραγίζει καρδιές με το βίντεο που ανέβασε από τα τελευταία του γενέθλια
Showbiz

Νάτσης: Η Διονυσία Γεωργιάδου ραγίζει καρδιές με το βίντεο που ανέβασε από τα τελευταία του γενέθλια

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από την μέρα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή.

Ο νεαρός ηθοποιός, έχασε τη ζωή του στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου 2022 σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τα γενέθλια της καλής του φίλης και συναδέλφου Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Απαρηγόρητοι φυσικά οι δικοί του άνθρωποι αλλά και οι καλοί του φίλοι αλλά και όποιοι είχαν προλάβει να συνεργαστούν μαζί του καθώς όλοι μιλούσαν για έναν άψογο επαγγελματία και ένα πολύ καλό και δοτικό παιδί.

Ήταν μόλις 31 ετών και είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Έκανε όνειρα με τη σύντροφό του Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν.

Από τότε, δεν περνάει μέρα που η ίδια ή όσοι αγάπησαν τον ηθοποιό να μην το μνημονεύουν και ένα μεγάλο «γιατί» τους τυραννά μιας και έφυγε από τη ζωή τόσο νωρίς.

Η Διονυσία Γεωργιάδου, με αφορμή τα περσινά τελευταία γενέθλια του αγαπημένου της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο από τη στιγμή που του έσβησαν την τούρτα.

«Δεν ξέρω αν υπάρχουν καν λέξεις να περιγράφουν το πόσο μου λείπεις. Πέρυσι σου σβήσαμε 2 τούρτες και μια για τον δρόμο. Σε αγαπώ πολύ», έγραψε στο βίντεο, η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved