Μαίρη Μηλιαρέση: Μπήκε για ποδαρικό στο σπίτι της και διαπίστωσε ότι το είχαν διαρρήξει!
Showbiz

Μαίρη Μηλιαρέση: Μπήκε για ποδαρικό στο σπίτι της και διαπίστωσε ότι το είχαν διαρρήξει!

Με το στόμα ανοιχτό από το σοκ που υπέστη όταν αντίκρισε το σπίτι της άνω κάτω από διαρρήκτες έμεινε η Μαίρη Μηλιαρέση.  

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός βρισκόταν για τις ημέρες των γιορτών σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Ήθελε να ξεφύγει από την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης και να βρεθεί μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, ένα πολύ όμορφο ορεινό χωριό στην Αρκαδία που φημίζεται για την ηρεμία του και την πλούσια φυσικά ομορφιά του.

Έτσι, μαζί με καλούς φίλους βρέθηκε εκεί για να ξεκουραστεί. Όλα πήγαν τέλεια στο οδοιπορικό της στις όμορφες πλαγιές της στον Πάρνωνα και στα υπέροχα βράδια που πέρασε μαζί με την παρέα της γύρω από το τζάκι με καλό κρασί και παραδοσιακό φαγητό συζητώντας.

Πού να φανταζόταν όμως πως επιστρέφοντας στο σπίτι της στην Αθήνα θα αντίκριζε ένα... χάος.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το σπίτι της Μαίρης Μηλιαρέση ήταν άνω κάτω σε κάθε χώρο του σπιτιού, ακόμα και στο μπάνιο.

Ρούχα πεταμένα κάτω, συρτάρια αναποδογυρισμένα, έπιπλα τραβηγμένα και μακριά από τη θέση τους...

Φυσικά, το σοκ που υπέστη η Μαίρη Μηλιαρέση ήταν πολύ μεγάλο και μάλιστα έχοντας τη σκέψη ότι θα έκανε ποδαρικό για τη νέα χρονιά στο σπίτι της. Αντ' αυτού όμως την περίμενε αυτή η δυσάρεστη έκπληξη.

Μετά την ανάρτησή της αυτή, ήταν πολλοί οι διαδικτυακοί της φίλοι που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν για τη δυσάρεστη αυτή έκπληξη, προτείνοντάς της φυσικά να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι για αυτό το... χάος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved