Συγκλονίζει η Γκαγκάκη: «Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στις καρέκλες»
Showbiz

Συγκλονίζει η Γκαγκάκη: «Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στις καρέκλες»

Συγκλονιστική η εξομολόγηση της Κατερίνα Γκαγκάκη για την απώλεια των γονιών της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον θάνατο της μαμάς της αλλά του μπαμπά της με τον πόνο να μην ξεπερνιέται.

«Πολλές φορές έχω καταβάλει την υγεία μου για δουλειές και τώρα τελευταία το είχα αισθανθεί ζόρικα, χτύπησαν καμπανάκια, χρειάστηκαν παρεμβάσεις ιατρικές. Το δυνατότερο καμπανάκι της ζωής μου ήταν όταν πέθανε η μαμά μου. Σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια και έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα που θα ήθελα να τα έχω κάνει πριν φύγει από τη ζωή», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη και συνέχισε: «Έχω ηχογραφήσει ένα από τα τελευταία τηλεφωνήματα με τον πατέρα μου, δεν ήξερα ότι θα είναι ένα από τα τελευταία. Μέσα στις 10 φορές που με έπαιρνε μέσα στη μέρα και γκρίνιαζα που με έπαιρνε, ένα βραδινό που λέγαμε καληνύχτα το ηχογράφησα. Χθες ήμουν στο τσακ να το ακούσω, δεν το έχω ακούσει ακόμα και τον Μάρτιο θα είναι 3 χρόνια από τον θάνατό του. Ήταν ξαφνικό, όσο ξαφνικό μπορεί να είναι όταν ένας άνθρωπος είναι 82 ετών αλλά είναι μια χαρά. Υπάρχει πολύ μέσα στο μυαλό μου, ότι τους τελευταίους μήνες από αυτά που είχαν συμβεί επαγγελματικά, τον στεναχώρησα πολύ, άρα με κάποιο τρόπο αυτό συνέβαλε.

Δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό, ενώ καταλαβαίνω με τη λογική ότι δεν είναι έτσι. Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στις καρέκλες, νιώθεις ότι κάτι δεν έκανες καλά. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο, αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμα. Μου λείπει πάρα πολύ, ενώ είναι πολύ αστείο γιατί δυσανασχετούσα πάρα πολύ όταν έπαιρνε μέσα στη μέρα».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παράλληλα δε δίστασε να αποκαλύψει πως αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη.

«Είμαι τρομακτικά γκρινιάρα, αλλά αυτό δεν δυσκολεύει τη δική μου ζωή, δυσκολεύει τον άλλων. Βρίσκομαι σε μια σχέση με έναν άνθρωπο που ήμουν και στο παρελθόν. Σχεδόν δεν τολμώ να το πω ότι χαμογελάω, σχεδόν δεν μπορώ να το πω ότι βάζω τη μουσική στη διαπασών. Είμαι ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω και θεωρώ πως είναι καλύτερος από εμένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved