Συγκλονίζει η Παρασκευοπούλου:«Μετά το τροχαίο κουλούριασα,έλεγα διαρκώς τα ονόματα των παιδιών μου»
Showbiz

Συγκλονίζει η Παρασκευοπούλου:«Μετά το τροχαίο κουλούριασα,έλεγα διαρκώς τα ονόματα των παιδιών μου»

Σε μια συγκλονιστικλη εξομολόγηση προχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αντριάνα Παρασκευοπούλου

Το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023, καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και της εκπομπής «Όλα για την ζωή μας» θα είναι η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, δημοσιογράφος.

Στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε σε ένα τροχαίο που της συνέβη, αλλά και ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις της κατά την διάρκεια του ατυχήματος.

Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει η δημοσιογράφος για το τροχαίο που είχε: «Μετά το τροχαίο κουλούριασα κι έλεγα διαρκώς τα ονόματα των παιδιών μου».

«Ανέκαθεν ακροβατούσα ανάμεσα σε όλες τις υποχρεώσεις μου. Βλέπω τον εαυτό μου σαν ζογκλέρ, - όχι αυτόν με τα πορτοκάλια, αλλά εκείνον με τις φλόγες, που, αν πέσει ένας πυρσός, θα καεί ολόκληρος. Προσπαθώ να διαχειρίζομαι το χρόνο που αφιερώνω στη δουλειά και στα παιδιά μου. Νιώθω τόσο γεμάτη από την αγάπη που δίνω και παίρνω από εκείνα! Ακόμα κι αν δεν ήταν παιδιά μου, θα ήθελα να κάνω παρέα μαζί τους γιατί είναι ωραία τυπάκια», έχει πει μιλώντας για τα παιδιά της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved