Κόρα Καρβούνη: Οι αποκαλύψεις για τη «Νύχτα», η καριέρα στο εξωτερικό και το «Έτερος Εγώ»
Showbiz

Κόρα Καρβούνη: Οι αποκαλύψεις για τη «Νύχτα», η καριέρα στο εξωτερικό και το «Έτερος Εγώ»

Η Κόρα Καρβούνη υποδύεται τη Νίτσα στην επιτυχημένη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και μιλάει για τα επόμενα επεισόδια, δίνει μικρά... spoiler ενώ αναφέρεται και στην πολύ επιτυχημένη πορεία που έκανε στο εξωτερικό με ρόλους που ανέλαβε... 

Η Ζέτα και ο Στρατής θα είναι στο μέλλον μαζί; Η Νίτσα και η Διαμάντω τι κοινό έχουν και έχουν συνδεθεί με δυνατή φιλία; Γιατί η Νίτσα διστάζει τόσο πολύ να αφεθεί σε ό,τι της προσφέρει ο Γιώργης; Αυτά και άλλα πολλά συζητά η Κόρα Καρβούνη σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης...

Η Ζέτα θα παραμείνει με τον Στρατή;

«Το παλεύουν. Κι αυτή η σχέση έχει πολλά σκαμπανεβάσματα αν αναλογιστεί κανείς το παρελθόν και των δυο τους. Συν ότι ο Στρατής θέλει επίσης να προστατεύσει τη Ζέτα και γι’ αυτόν τον λόγο την κάνει πέρα πολλές φορές».

Πάντως και με τη Διαμάντω η Νίτσα αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με αφορμή τον Νικολάκη, τον γιο της Διαμάντως, τον οποίο αγάπησε με την πρώτη ματιά.

«Το έχει πει η Νίτσα: “Μόνο τα παιδιά αγαπάω". Από το πρώτο επεισόδιο που τον είδε στη φωτογραφία είπε ότι είναι κούκλος, χωρίς να γνωρίζει τότε ότι το παιδί έχει πρόβλημα. Εκεί της βγήκε και όλο το μητρικό φίλτρο. Η Νίτσα με τη Διαμάντω αγγίζουν η μια την ψυχή της άλλης. Είναι και οι δύο καθαρές γυναίκες της νύχτας από τις πιο έμπειρες, και οι δύο μητέρες κι έχουν και οι δύο μια πολύ δυνατή φιλία, η μια με τον Στρατή και η άλλη με τη Ζέτα. Έχουν πολλά κοινά».

Είναι και οι δύο φωτεινοί άνθρωποι που επιβιώνουν στη νύχτα.

«Επιβιώνουν στη νύχτα και το κάνουν με καθαρό τρόπο. Θα πουν τα πράγματα με το όνομά τους και δεν υπάρχει πίσω κείμενο. Αυτή η καθαρότητα εκλείπει από την κοινωνία. Δεν έχει να κάνει με το αν έχουμε γνωστικό επίπεδο ή όχι. Ο θεατής έχει την ανάγκη μιας ανάτασης. Ζούμε σε μια βίαιη εποχή κι αυτή η αγνότητα και το φως που εκπέμπουν οι ήρωες τους βγάζει από το σκοτάδι. Δεν έχουν μια καλοβαλμένη ζωή. Είναι άνθρωποι που μοχθούν για την επιβίωση μέσα από δύσκολες καταστάσεις, και παρ' όλα αυτά αγαπούν τη ζωή και συνεχίζουν. Και είναι τόσο ελπιδοφόρο όλο αυτό και αμέσως δημιουργεί στον θεατή την ταύτιση».

Πάντως φαίνεται ότι απολαμβάνετε τον ρόλο σας.

«Είχα πολλά χρόνια να κάνω κάτι τηλεοπτικό και ξεχωριστό. Όντως τον κάνω με μεγάλο κέφι. Αυτός είναι και ο λόγος που μαζευτήκαμε όλοι μαζί σε αυτή τη δουλειά, μπρος και πίσω από τις κάμερες, για να ανέβει το τηλεοπτικό επίπεδο υποκριτικά, σκηνοθετικά, σεναριακά. Το χρειαζόμαστε κι εμείς ως θεατές. Τη φετινή σεζόν υπάρχουν πολύ καλές δουλειές που δεν ξέρω τι να πρωτοδώ και τι να πρωτοδιαλέξω».

Να σας πω και την αλήθεια, η πίστα σας πάει πολύ, πέραν του ότι το αποτέλεσμα όσον αφορά την αισθητική της εποχής, είναι αρτιότατο.

«Χαίρομαι πολύ γι' αυτό (γελάει). Σημαίνει ότι αυτό που κάνουμε το κάνουμε καλά. Ως Κόρα δεν έχω σχέση με τα μπουζούκια, αλλά είναι γοητευτικός κόσμος και έχω χαρεί που τον γνωρίζω. Ήμουν νήπιο εκείνη την εποχή και δεν ήταν και αυτά τα ακούσματα, δεν ήταν στις επιλογές μου ούτε στα εφηβικά μου χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, μου αρέσει πολύ που έχω εμπλακεί σε αυτή την κατάσταση κι έχω την ευκαιρία να εκπλήξω όχι μόνο εσάς αλλά, κι εμένα. Όσο για το ενδυματολογικό κομμάτι, διασκεδάζουμε πολύ με αυτές τις επιλογές και το στυλ των μαλλιών. Πέραν όμως του ότι εμείς χαιρόμαστε το τελικό αποτέλεσμα, έχει γίνει μεγάλη έρευνα και μελέτη για το αισθητικό αποτέλεσμα που έχετε στις οθόνες σας».

Η σειρά θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν;

«Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω, όμως θεωρώ ότι έχει πολύ υλικό για ένα ακόμη κύκλο».

Παράλληλα αναμένουμε από την Cosmote TV άμεσα την πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου το «Έτερος εγώ».

«Είναι μια επίσης σπουδαία παραγωγή το σενάριο της οποίας γράφει η σκηνοθέτης του "Αυτή η νύχτα μένει” Κατερίνα Φιλιώτου με τον Σωτήρη Τσαφούλια. Αυτό που έμαθα από τον ίδιο τον δημιουργό που έχει την πλήρη εικόνα της σειράς, είναι πως αυτή είναι και η καλύτερη σεζόν. Πρόκειται για μια σειρά εξαιρετικά καλογυρισμένη, με πολλές ανατροπές και με ένα θέμα τόσο ελληνικό».

Έχετε διαγράψει μια σημαντική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο. Οι βραβεύσεις που έχετε αποσπάσει είναι για εσάς επιβεβαίωση και κινητήριος δύναμη;

«Το βραβείο έρχεται πάνω από όλα από το κοινό. Βέβαια, όλα είναι ευπρόσδεκτα επειδή ο μόχθος σου φαίνεται πως επιβραβεύεται και υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό που κάνεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαύεται κανείς. Το αντίθετο. Η δική μας δουλειά είναι αέναη, δεν σταματάει ποτέ κι όσο μεγαλώνεις, μαθαίνεις να γίνεσαι καλύτερος ηθοποιός. Το βραβείο είναι για τον κόπο σου την εκάστοτε στιγμή. Από εκεί και πέρα μπορεί να λειτουργήσει ως βαρίδι καθώς μεγαλώνουν οι προσδοκίες στο πρόσωπό σου και ίσως νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις ξανά την αξία σου. Είναι πιο δύσκολο να πετύχεις παρά να αποτύχεις.

Η ανθρώπινη φύση είναι μαθημένη στην αποτυχία. Την περιμένεις. Όταν όμως κάνεις μια επιτυχία ξαφνικά, μεγαλώνει ο πήχης και θέλουμε να είμαστε τελειομανείς, αν και δεν είναι αυτή η φύση του ανθρώπου και του καλλιτέχνη».

Είστε ηθοποιός με έντονη καλλιτεχνική παρουσία, τόσο θεατρικά όσο και κινηματογραφικό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη Νότια Κορέα, την Αμερική και την Ιταλία. Πώς και δεν μείνατε έξω;

«Είχα την τύχη να πάω θεατρική περιοδεία σε όλα αυτά τα μέρη. Και οι ταινίες μου παίζουν στο εξωτερικό. Δεν ήθελα να αφήσω τη χώρα μου. ήθελα να είμαι ηθοποιός στην Ελλάδα. Μου φαινόταν πιο εύκολο να φύγω παρά να παλέψω εδώ. Κι επειδή οι ταινίες μου ταξιδεύουν, κι εγώ ταξίδεψα, είμαι ευχαριστημένη. Έχω δουλέψει με πολλούς ξένους σκηνοθέτες κι είχα την τύχη να έρθουν και να με σκηνοθετήσουν στην Επίδαυρο. Νιώθω πλήρης και δεν έχω κανένα απωθημένο ως προς αυτό».

Πηγή: TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved