Κωνσταντίνος Αργυρός: Έχεις δει το εργένικο σπίτι του; - Το τεράστιο σαλόνι και το λευκό πιάνο
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έχεις δει το εργένικο σπίτι του; - Το τεράστιο σαλόνι και το λευκό πιάνο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της γενιάς του και έχει καταφέρει από τα πρώτα του κιόλας βήματα να αποκτήσει φανατικό κοινό.

Φέτος, τον απολαμβάνουμε για ακόμη μια χρονιά μέσα από το μουσικό σόου, «The Voice», όπου βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη.

Ωστόσο όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά τον ελεύθερο του χρόνο στο σπίτι του είτε χαλαρώνοντας, είτε μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ίδιος είναι λάτρης της minimal διακόσμησης και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που έχει διακοσμήση το σπίτι του. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες στο σαλόνι κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις με το μπεζ και το λευκό να συνδυάζονται απόλυτα, ενώ τα βλέμματα μαγνητίζει το ενεργειακό τζάκι που ζεσταίνει τον χώρο.

Οι μεγάλοι καναπέδες σε γκρι χρώμα μαζί με τα υπέροχα μοντέρνα διακοσμητικά δημιουργούν την τέλεια cozy ατμόσφαιρα, ενώ από εκεί δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά το μεγάλο λευκό πιάνο, στο οποίο παίζει μουσική.

Από την άλλη, το υπνοδωμάτιο του Κωνσταντίνου Αργυρού περιλαμβάνει ένα μεγάλο γκρι κρεβάτι και λευκά μαξιλάρια.

Δείτε στην gallery το σπίτι του τραγουδιστή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved