Σπυροπούλου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον γιο της
Showbiz

Σπυροπούλου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον γιο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον γιο της και στο πλευρό της έχει πάντα τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τρίτης 3 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της», είπε ο Παναγιώτης Ψαθάς στην εκπομπή, super Κατερίνα.

Στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση πριν γεννήσει, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, είχε αποκάλυψε τις δυσκολίες: «Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, όχι στην αρχή. Το έμαθα όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα της εκπομπής, την δεύτερη η μέρα του ρεπό μου. Θέλαμε να αποκτήσουμε παιδί, αλλά λόγω μίας επέμβασης γυναικολογικής φύσης δεν επιτρεπόταν να μείνω έγκυος».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σήμερα, 6 Ιανουαρίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο με τον γιο της.

Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ο φωτογραφικός μας φακός την τσάκωσε κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Ντυμένη casual κοιτά τον γιο της που τον κρατά στην καλαθούνα ο Βασίλης και λιώνει...

Να τους ζήσει και να είναι καλότυχο!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved