Μιχαήλ & Νικόλας Βαρθακούρης: Η τέχνη της φωτογραφίας, το ξενοδοχείο, οι συναυλίες & η μαμά Σοφία
Showbiz

Μιχαήλ & Νικόλας Βαρθακούρης: Η τέχνη της φωτογραφίας, το ξενοδοχείο, οι συναυλίες & η μαμά Σοφία

Ο Μιχαήλ και ο Νικόλας Βαρθακούρης είναι οι γιοι της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου και μιλούν για τα μονοπάτια που επέλεξαν να ακολουθήσουν στις ζωές τους. 

Είναι και οι δύο καλλιτεχνικές φλέβες μιας και ο Μιχαήλ ασχολείται με την τέχνη της φωτογραφίας και ο Νικόλας, ο καλλιτεχνικά γνωστός good job nicky έχει ακολουθήσει το μονοπάτι του πατέρα του Γιάννη Πάριου, σε άλλο είδος μουσικής. Οι δυο τους μιλούν για τις καριέρες τους ενώ η μητέρα τους Σοφία Αλιμπέρτη δηλώνει περήφανη...

Για σένα, Μιχαήλ, τι είναι η φωτογραφία;

Μ.Β.: Είναι ο τρόπος με τον οποίο βλέπω τον κόσμο, ο δικός μου τρόπος επικοινωνίας. Ανήκω στην κατηγορία εκείνων που προτιμούν να ακούν από το να μιλούν όταν βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο. Μέσα από το φακό μου και τα installations που υπάρχουν στις εκθέσεις μου, λέω τη δική μου ιστορία.

Τη χρονιά που πέρασε, έκανες ήδη δύο ατομικές εκθέσεις, μία στην Αθήνα και μία στην Πάρο, ενώ πήρες μέρος και σε ομαδικές. Η επόμενη θα έρθει σύντομα;

Μ.Β.: Αν και μεγάλωσα ακoύγοντας τη μητέρα μου να λέει συνεχώς «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά», φράση που έχει γίνει σαν μάντρα μου, πιστεύω ότι η επόμενη έκθεσή μου θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Δεν θέλω η μία δουλειά μου να απέχει πολύ από την άλλη.

Παράλληλα, όμως, τρέχεις και το Mar Azul Resort στην Πάρο.

Μ.Β.: Ναι, είμαι και ξενοδόχος! (γέλια) Άλλωστε από μικρό παιδί μού άρεσε να φιλοξενώ κόσμο στο σπίτι. Πάντα ήμουν αυτός που τους μάζευε όλους. Απολαμβάνω το νησί μου και κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ. Χαίρομαι τις στιγμές μου εκεί και, επιπλέον, είμαι κοντά στους γονείς μου.

Σοφία, πώς αισθάνεσαι για την πορεία των παιδιών σου;

Σ.Α.: Είμαι πολύ χαρούμενη και υπερήφανη για αυτούς τους δύο ανθρώπους, για τις προσωπικότητες τους, πέρα από την επαγγελματική τους ιδιότητα. Χαίρομαι γιατί κάνουν με την καρδιά τους αυτό που αγαπούν. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί κάποιος να βρει το δρόμο του από πολύ νωρίς και να ακολουθήσει αυτό που του δίνει χαρά. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο τυχεροί, να ξέρουν από νωρίς τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους, και αγωνίζονται σκληρά ακολουθώντας, πιθανότατα, άλλα επαγγέλματα μέχρι να το βρουν - κι αν το βρουν.

Νικόλα, μετά από μια πολύ επιτυχημένη, sold-out συναυλία σου στο Gazarte, τι ακολουθεί;

Ν.Β.: Πολλές ακόμα εμφανίσεις, με την αμέσως επόμενη να γίνεται στις 4 Φεβρουάριου στο Gazarte. Στις 14 Φεβρουάριου, την Ημέρα των Ερωτευμένων, θα είμαι στο Privilege, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες συναυλίες, όπως και singles, δίσκος και βιντεοκλίπ. Μετά τον υποχρεωτικό εγκλεισμό, επιστρέφουμε δυναμικά στην κανονικότητά μας.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved