Ταμίλα Κουλίεβα: Μας τρέλανε η «Υβόννη» - Οι χειμερινές βουτιές και το απίθανο κορμί της με μαγιό
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Μας τρέλανε η «Υβόννη» - Οι χειμερινές βουτιές και το απίθανο κορμί της με μαγιό

Παγιδευμένοι: Λίγες μόλις ημέρες πριν την προβολή των νέων επεισοδίων της σειράς η αγαπημένη μας τηλεοπτική Υβόννη, μας τρελαίνει με το βίντεο της.

Η Ταμίλα Κουλιέβα ανήμερα των Φώτων έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα για το 2023. Όπως θα δεις και στο βίντεο φόρεσε το μπικίνι της κι έκανε τις βουτιές της σε μια παραλία μαγευτική.

Η ηθοποιός διαθέτει μια απίθανη σιλουέτα και κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram τη θαυμάζουμε καθώς είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές και σικάτες γυναίκες.

Η ίδια όπως έχει πει προσέχει τη διατροφή της και έχει βάλει και στην καθημερινότητα της την γυμναστική, χωρίς όμως να κάνει υπερβολές.

Δες την στο βίντεο

https://www.instagram.com/p/CnFDOQejclL

«Ήμουν 30 και η ηρωίδα μου ήταν 45-50 ετών. Ο γιος μου, τον οποίο ερμήνευε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ήταν δύο χρόνια μικρότερός μου. Αλλά ήμουν πάρα πολύ περήφανη που κέρδισα αυτό το στοίχημα, γιατί ο κόσμος δεν στάθηκε εκεί, αν έδειχνα ή δεν έδειχνα την ηλικία της ηρωίδας μου. Ήταν η μορφή αυτής της γυναίκας που έπεισε, γι’ αυτό έμεινε στη μνήμη και είχε αυτή την επιτυχία», είχε απαντήσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε αν την είχε ενοχλήσει που κλήθηκε στη σειρά Η ζωή που δεν έζησα να υποδυθεί μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από την αληθινή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved