Λιανός: Η σχέση με τα 4 παιδιά του, το ενδεχόμενο ενός πέμπτου, το Survivor & ο θρησκευτικός γάμος
Showbiz

Λιανός: Η σχέση με τα 4 παιδιά του, το ενδεχόμενο ενός πέμπτου, το Survivor & ο θρησκευτικός γάμος

Εδώ και μερικά 24ωρα, ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αφού αναχώρησε την περασμένη Τρίτη (3/1) για να αναλάβει και πάλι καθήκοντα παρουσιαστή στο Survivor All Star.

O παρουσιαστής, τραγουδιστής και ραδιοφωνικός παραγωγός έφυγε αρχικά μόνος όμως ετοιμάζει ήδη το έδαφος για να έχει σύντομα κοντά του τη μικρή του κόρη, τη Βαλέρια που δεν έχει μαθητικές υποχρεώσεις και φυσικά τη γυναίκα του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Ο Γιώργος Λιανός, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μιλάει για τον ποιοτικό χρόνο που περνάει με τα τέσσερα παιδιά του, για την πιθανότητα να αποκτήσει και πέμπτο παιδί ενώ ξεκαθαρίζει και τα σχέδιά του για έναν θρησκευτικό γάμο με τη σύντροφό του με την οποία έκανε σύμφωνο συμβίωσης.

Η οικογένεια θα έρθει μαζί σου;

Η μικρή, η Βαλέρια και η γυναίκα μου, η Κωνσταντίνα, θα έρθουν. Τα άλλα τρία παιδιά, επειδή έχουν το σχολείο, αναγκαστικά μένουν εδώ και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στις γιορτές να κατέβουν για όσο το δυνατόν, περισσότερο μπορούν.

Ως πατέρας πως χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου;

Όλο αυτό το γεγονός με το εργασιακό που με αναγκάζει να λείπω, όσα γαλόνια και να θέλω να φορέσω ως πατέρας, μου τα αφαιρεί αναγκαστικά η πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα, όμως, όσο χρόνο έχω, πραγματικά, τον περνώ ποιοτικά με τα παιδιά μου. Θέλω να κάνω πράγματα που θα τους μείνουν στο μυαλό. Ήθελα και εκείνα να έχουν την εμπειρία του Survivor, να τα φέρω στο νησί.

Από την άλλη, για να δουν ότι ακόμη και η δουλειά στην τηλεόραση είναι μια φυσιολογική δουλειά και ότι ο μπαμπάς τους δεν κάνει κάτι ξεχωριστό. Δεν είναι λόγος να ψωνιζόμαστε ή να σκεφτόμαστε ότι κάνουμε κάτι πολύ σούπερ ντούπερ.. Είναι μια φυσιολογική δουλειά, προσπαθώ να την κάνω τέλεια, όπως όλες τις υπόλοιπες δουλειές.

Λες να επιστρέψεις και να περιμένεις και πέμπτο παιδί;

Όχι, όχι! Αυτό ούτε για αστείο πλέον. Είναι τόσο το τρέξιμο που ρίχνω με τα τέσσερα παιδιά που για πέμπτο παιδί ούτε λόγος. Εγώ έκανα το χρέος μου προς την πατρίδα, σειρά σας τώρα. Έχω και όλες τις ηλικίες: 11,9,8 και σχεδόν 2 ετών.

Με την Κωνσταντίνα έχετε παντρευτεί;

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Κωνσταντίνα.

Δε θα κάνετε γάμο;

Αργότερα, αν το θελήσουμε, θα κάνουμε αλλά πολύ στο μεταξύ μας. Το σύμφωνο μας καλύπτει. Αν το νιώσουμε και θέλουμε, θα πάμε σε ένα μικρό εκκλησάκι, σε μια παραλία με δέκα καλεσμένους και θα κάνουμε και έναν θρησκευτικό γάμο, έτσι για εμάς.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved