Στο μαιευτήριο Αλεξάνδρου-Τούνη! Τι αποκάλυψε ο ίδιος σε ζωντανή σύνδεση στο Χαμογέλα και πάλι!
Showbiz

Στο μαιευτήριο Αλεξάνδρου-Τούνη! Τι αποκάλυψε ο ίδιος σε ζωντανή σύνδεση στο Χαμογέλα και πάλι!

Οδικώς ταξίδεψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέχρι τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη μιας και από ώρα σε ώρα γεννάει. 

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα το πρωί (8/1) μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, το ζευγάρι έχει ήδη περάσει την πόρτα του μαιευτηρίου.

«Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες οπότε έχει ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Έχουν μπει στο μαιευτήριο. Θα συνδεθούμε μαζί του να μας πει, αν μπορεί!» αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς να θέλει να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως τόνισε ότι επρόκειτο να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τον χαρούμενο μπαμπά.

Χθες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε παρευρεθεί κανονικά στο πάνελ της εκπομπής, όμως είχε πει πως ήταν πολύ οριακά τα πράγματα για την άφιξη του γιου του.

Χθες, ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της Ιωάννας Τούνη, ο Δημήτρης της έστειλε την πιο όμορφη ανθοδέσμη, με την ίδια να ανεβάζει βίντεο με τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα που γέμιζαν την αγκαλιά της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της Ιωάννας στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε ότι πήγαν πρωί πρωί στην κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε μία ειδική εξέταση προκειμένου να κάνουν κανονικά εισαγωγή ώστε να έρθει η στιγμή του τοκετού.

Όπως τόνισε ο Δημήτρης η Ιωάννα έχει πολύ άγχος, όμως προσπαθεί να το κοντρολάρει ενώ από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι θέλει να ζήσει τα πάντα σε ό,τι αφορά τον τοκετό και να είναι παρών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved