Σπυροπούλου: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη γέννηση του γιου της
Showbiz

Σπυροπούλου: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη γέννηση του γιου της

Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η όμορφη μανούλα έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι της και φροντίζει τον γιο της, ο οποίος όπως αποκάλυψε θα πάρει το όνομα του πεθερού της.

Η Κωνσταντίνα λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον τοκετό μοιράστηκε μια αναπάντεχη φωτογραφία καθώς μας έδειξε το ανατρεπτικό μανικιούρ της. Η Κωνσταντίνα έκανε ένα μικρό μπιμπερό στην άκρη του νυχιού της!

Δες τη φωτό στη gallery

«Είμαστε σε σοκ. Είναι ένα θαύμα. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν το πίστευα, εννοώ ότι δεν ήξερα πώς είναι. Δεν μπορούσα να πιστέψω όλα αυτά τα συναισθήματα», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρωτήθηκε για τον τοκετό και ο γιατρός της τόνισε ότι για ιατρικούς λόγους χρειάστηκε να προβούν σε καισαρική. Μάλιστα η ίδια τόνισε ότι περίμενε πως θα καθυστερήσει λίγο ο ερχομός του γιου της, όμως ήρθε νωρίτερα όμως όλα πήγαν καλά. Όπως είπε, το μωρό γεννήθηκε με βάρος 2,800 κιλά και είναι υγιέστατο.

Ο γυναικολόγος της ευτυχούς μαμάς, όταν ρωτήθηκε σε ποιον μοιάζει ο μικρούλης, ζήτησε συγγνώμη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά επεσήμανε πως μοιάζει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved