Σοφός- Τσιμτσιλή: Σπάνια έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι- Το αψεγάδιαστο στιλ της παρουσιάστριας!
Showbiz

Σοφός- Τσιμτσιλή: Σπάνια έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι- Το αψεγάδιαστο στιλ της παρουσιάστριας!

Ο Θέμης Σοφός και η  Σταματίνα Τσιμτσιλή  είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία και είναι όλη τους η ζωή. 

Το ζευγάρι πραγματοποιεί σπάνια κοινές εξόδους και η αλήθεια είναι ότι βλέπουμε το πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι είναι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από την εκπομπή του παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Η ίδια πάνω από όλα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της, στον σύζυγό της, δικηγόρο, Θέμη Σοφό και έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά, τα οποία και είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

To ζευγάρι πραγματοποίησε μια κοινή έξοδο και η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μονοπώλησε, για ακόμα μια φορά, το ενδιαφέρον με την εμφάνισή της και εκλεψε τις εντυπώσεις. Η ίδια επέλεξε ένα πολύ σκουρόχρωμο outfit, με ψηλές μαύρες μπότες και ένα πολύ μακρύ πουλόβερ. Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Κάτω απ΄τη Γέφυρα και παρακολούθησαν την παράσταση "Ακρότητες" και πέρασαν φανταστικά!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία από την έξοδό τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved