Μελίνα Νικολαΐδη: Το παρασκήνιο του έρωτα με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και η γνωριμία με τον Ντέμη
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Το παρασκήνιο του έρωτα με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και η γνωριμία με τον Ντέμη

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ζουν ένα μεγάλο έρωτα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής, Happy Day το ζευγάρι γνωρίστηκε στο γυμναστήριο της Γλυφάδας, όπου πήγαινε η Μελίνα με τη μητέρα της, τη Δέσποινα Βανδή.

Ο personal trainer έκλεψε την καρδιά της κόρης της Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και εδώ και λίγους μήνες διατηρούν σχέση.

Συγκεκριμένα, οι δύο νέοι είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, δηλαδή λίγο πριν η Μελίνα Νικολαΐδη φύγει για το Λονδίνο για να ξεκινήσει τις σπουδές της!

Η 19χρονη είναι φοιτήτρια και ο 34χρονος σύντροφός της, Αλέξανδρος εξασκεί το επάγγελμα του personal trainer και μάλιστα, λίγο μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους, είδαμε και την Δέσποινα Βανδή να κάνει προπόνηση μαζί του, γεγονός που αποδεικνύει πώς οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του πριν από λίγο καιρό, μέσα από ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσαν σε story.

Και μπορεί η Μελίνα να έφυγε για το εξωτερικό, όμως παραμένουν αχώριστοι, καθώς πηγαινοέρχονται για να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Στη συνέχεια έγινε μία αποκάλυψη διά στόματος της Σταματίνας Τσιμτσιλή σχετικά με το ζευγάρι!

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι ο 34χρονος έχει ήδη γνωρίσει τον πατέρα της συντρόφου του, τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Τον έχει γνωρίσει και έχει πάρει την έγκριση. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και περνούν υπέροχα. Είναι πολύ αγαπημένοι».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή Happy Day και μάθε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το υπέροχο ζευγάρι που ζει έναν μεγάλο έρωτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved