Ιωάννα Τούνη: Οι λεπτομέρειες της γέννησης του γιου της - Ο τοκετός και το βάρος του νεογέννητου
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Οι λεπτομέρειες της γέννησης του γιου της - Ο τοκετός και το βάρος του νεογέννητου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς. Απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι στις 9 Ιανουαρίου και μάθε όλες τις λεπτομέρειες της γέννησης του γιου! 

Το ευχάριστο γεγονός της γέννησης του γιου τους ανακοίνωσε η ίδια στο instagram η Ιωάννα Τούνη γράφοντας: «Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω».

Και μετά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του στο Instagram!«Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και τα μηνύματα σας!! Η μαμά μας είναι super δυνατή» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, η Ιωάννα γέννησε με καισαρική τομή το βράδυ της Δευτέρας σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης.

Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης απουσίαζε από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι την Κυριακή και είπε τηλεφωνικώς στην Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες οπότε έχει ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Έχουν μπει στο μαιευτήριο. Θα συνδεθούμε μαζί του να μας πει, αν μπορεί!» και είχε ότι πήγαν πρωί πρωί την Κυριακή στην κλινική προκειμένου να υποβληθεί σε μία ειδική εξέταση προκειμένου να κάνουν κανονικά εισαγωγή ώστε να έρθει η στιγμή του τοκετού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved