Δημήτρης Γκουτζαμάνης: «Η "στοργή'' ξεχωρίζει γιατί παρουσιάζει τη σκληρή αλήθεια»
Showbiz

Δημήτρης Γκουτζαμάνης: «Η "στοργή'' ξεχωρίζει γιατί παρουσιάζει τη σκληρή αλήθεια»

Ο Δημήτρης Γκουτζαμάνης, έπειτα από μία μικρή απουσία, επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, πρωταγωνιστώντας σε μία νέα ιστορία της κοινωνικής σειράς «ΣτΟργή».

Ο ίδιος παραχώρησε μια εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη και μίλησε γι’ αυτή και εξομολογείται κατά πόσο θάβονται οι πληγές του παρελθόντος.

Φέτος, μοιράζεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, πρωταγωνιστώντας σε δύο σειρές. Πώς είναι αυτός ο συνδυασμός;

Ενδιαφέρων! Βέβαια, πριν από λίγο καιρό, ολοκλήρωσα τη συμμετοχή μου στη σειρά του ΑΝΤΙ Κύπρου «Σαλώμη», όπου πήγαινα κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην Κύπρο για γυρίσματα, ενώ παράλληλα έκανα γυρίσματα για την κοινωνική σειρά του ΣΚΑΙ «ΣτΟργή». Πλέον, είμαι εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και ανοιχτός σε οποιαδήποτε νέα πρόταση-πρόκληση.

Ποιοι παράγοντες συντέλεσαν να απαντήσεις θετικά στην πρόταση για τη «ΣτΟργή»;

Αυτή η πρόταση, από την πρώτη στιγμή που μου έγινε, με ενθουσίασε για πολλούς λόγους. Μέσα σ' αυτούς είναι ο ρόλος του Λουκά, τον οποίο υποδύομαι, και είναι τελείως κόντρα με ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα.

Πες μας δυο λόγια για την ιστορία στην οποία πρωταγωνιστείς...

Ο Λουκάς, στο παρελθόν, είχε σώσει την Κοίτη (Νεφέλη Κουρή) από μία σχέση που δεν περνούσε και τόσο καλά. Μόνο που το ίδιο -και ακόμη χειρότερα- περνάει μαζί του.

Γι’ αυτόν τον λόγο, όταν τον συναντάει τυχαία, του επιτίθεται;

Ακριβώς! Ο Λουκάς εμφανίζεται τυχαία μπροστά της κι εκείνη παθαίνει μια έντονη κρίση. Πυροδοτεί κάποιους ψυχολογικούς μηχανισμούς της, που την κάνουν να ξαναζεί το παρελθόν, και γι’ αυτόν τον λόγο η Καίτη οδηγείται στην ψυχολόγο. Μέχρι να συναντήσει τον Λουκά, είχε θάψει ό,τι συνέβαινε μέσα της, και τώρα βγαίνουν όλα στην επιφάνεια.

Θάβονται εύκολα, εσωτερικά, πληγές του παρελθόντος;

Μπορείς να θάψεις διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αλλά τι γίνεται με τις επιπτώσεις; Απλά, με αφορμή την ιστορία μας, αρκεί μια τόσο απλή σπίθα για να ανάψει η πυρκαγιά. Είναι σαν ένα εύφλεκτο υλικό όλα αυτά που θάβεις και δεν ξέρεις πότε θα «ξυπνήσει» και θα σε κάψει.

Τι ξεχωρίζει τη συγκεκριμένη σειρά μέσα στην πληθώρα προτάσεων μυθοπλασίας;

Η «ΣτΟργή» ξεχωρίζει γιατί έχει επιστημονικό γόητρο, σκληρή αλήθεια-παρουσιάζει υπαρκτούς ανθρώπους και γεγονότα που έχουν συμβεί και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα- αλλά και για τους συντελεστές της. Όλοι όσοι βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους. Ο καθένας στην ειδικότητά του.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved